Petrax napisał(a) Albo dopóki rzeczone piwa nie przeterminują się o kilka miesięcy.
Raczej nie piwa te to wszystko b.dobre daty , a towar jest wystawiony na tak zwanych dodatkowych strefach promocyjnych przy wejściach .
Z tego co pamiętam jak współpracowałem z tego typu sklepami to akcje takie trwały 2 tygodnie czyba że były dobre wyniki finansowe to były przedłużane
robox napisał(a) Póki co Święto Piwa chyba nie we wszystkich marketach Tesco wystartowało. W moim ni widu ni słychu, może wystartuje z małym poślizgiem.
Właśnie wróciłem z tesco (Kraków - Kapelanka). Tam już Święto Piwa wystartowało.
Zakupiłem Banana Bread, bo dotychczas jedynie słyszalem o tym piwie.
elroy napisał(a) Właśnie wróciłem z tesco (Kraków - Kapelanka). Tam już Święto Piwa wystartowało.
Zakupiłem Banana Bread, bo dotychczas jedynie słyszalem o tym piwie.
Za pare dobrych minut będe próbował
pozdrawiam!
Było coś jeszcze oprócz wymienionych przezemnie bo nie wiem czy warto jechać do innego Tesco ( to koło mnie jest bardzo małe i nie wszystko wprowadza )
And69 napisał(a) Było coś jeszcze oprócz wymienionych przezemnie bo nie wiem czy warto jechać do innego Tesco ( to koło mnie jest bardzo małe i nie wszystko wprowadza )
Nie, u mnie był wybór dokładnie taki, jak napisałeś na początku wątku (ceny również identyczne).
AND TO WSZYSTKO PRZEZ CIEBIE !!!
Zostawiłem dziś w Tesco ponad 60zł, w zamiam zabrałem cały plecak złotego płynu. Banana Bread razy kilka (w Bomi kosztuje 10, na Polnej 11) po 7,09, Bombardier, Lapin Kulta, Mythos, Spendurps Old Gold, Kapuziner (konserwa) razy kilka po ~3,70, o rany...
slavoy napisał(a) AND TO WSZYSTKO PRZEZ CIEBIE !!!
....... Banana Bread razy kilka .......
współczuję....
Kupiłam to i żałuję...
nie smakowało mi, ale pewnie dlatego że nie lubię bananów (no chyba że suszone).
Co do promocji:
w olsztyńskim Hit'o - Tesco jest jeszcze trochę innych piw, niż te wymieniane.
Ale mam krótką pamięć i zapamiętałam tylko Bombardier'a, Young's, Topvar.
Cyrkonia napisał(a) współczuję....
Kupiłam to i żałuję...
Ja nie żałuję. Piłem to piwo już wcześniej i oszalałem na jego punkcie, dlatego kupiłem więcej.
-------------------
Są jeszcze: Sagres, Samson, Krusovice (jasne i ciemne), Rolling Rock, Alhambra litrowa, Judas, Duvel - dwupak z pokalem, czeskie PETy, Waggledance, Bishops Finger, Spitfire, Double Chocolate Stout, Beamish Stout (puszka-widget), Acclaim.... i na pewno coś jeszcze...
Comment