A w dużych sklepach Tesco co jest?
Promocje w TESCO
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziA w dużych sklepach Tesco co jest?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
W Częstochowie wczoraj tez nic takiego nie spotkałem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mfraczek Wyświetlenie odpowiedzizłudne nadzieje. u mnie w gliwicach nic nie ma. musiałem się ratować jakąś konserwą, zeby nie wyjść z pustymi rękami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika domin81 Wyświetlenie odpowiedziU mnie jest Żywe za 3,99pln, ale to już od jakiegoś czasu...fratschke
Comment
-
-
SPECJALNOŚCI PIWNE ZYWIEC - PREMIERA TESCO
Potwierdziły się przypuszczenia mówiące o tym, że Grupa Żywiec wpuści do swojej oferty piwa specjalistyczne. Premiera piw ma się odbyć w TESCO z początkiem marca. Będą 3 piwka:ZYWIEC BOCK, BIAŁY (pszeniczne) oraz MARCOWE. Cała trójka ma kosztować w okolicach 4 zł, a więc nie jest źle
Comment
-
-
PINTA w TESCO
Pojawiła się PINTA w TESCO OLSZTYN. Tylko nie na półce gdzie piwa a na regale z promocjami w innej części sklepu. Jest A ja pale ale, Pierwsza pomoc, IMPERIAL IPA, i jeszcze jakieś, cena 5,99 i 6,99 ale przy kasie wskakuje rabat po 1 zł na butelce czyli wychodzi po 4,99
Comment
-
-
Ale czy ta informacje jest naprawdę warta nowego tematu ? Promocje cenowe mają dedykowany wątek kolego, nie ma co siać bałaganuDon't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
W piątek byłem w Tesco w SCC Katowice i zobaczyłem, że są Pinty w promocji itp. Dziś pojechałem z kratą, oczywiście z zamiarem jej uzupełnienia, a tam mi gość ściąga z półek resztki i mówi, że "Połowa poszła w weekend to będziemy na półki dawać nowy towar".
Jak więc widać, promocja udana. Nie było już wcale Ataku Chmielu czy A ja pale ale. Zakupiłem połowę Imperium Atakuje, połowę Pierwszej Pomocy. Oczywiście rabat 1 zł z kartą dalej obowiązuje
Comment
-
Comment