Ja ostatnio w TESCO kupiłem za 2.25 Guinness Draught, za 3,75 Calamity Jane, za 4,5 Deadwood i za 2,5 Cieszyńskie IPA puszkowe. To są ceny dla ludzi, ale trzeba się naszukać.
Promocje w TESCO
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marqqq Wyświetlenie odpowiedziA to tylko w hiper czy super też?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marek- Wyświetlenie odpowiedziWedług gazetek, oferta 4 piwa + szklanka za grosz to wyłącznie duże hipermarkety.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kostas Wyświetlenie odpowiedziBzdura. U mnie jest "małe" Tesco i szklanek było w opór.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziW najnowszej gazetce (ważna od 22.09) Porter jubileuszowy ze szwestką (co to k... za język?) za 50zł (!!!), mieszanka żywiecka 2 za 7zł, 3 nowe krafty za 7,5zł, zestaw grodziskich ze szkłem za 20zł i Guinness ze szkłem 25zł nieprzerwanie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTaka? Czy do pszenicznego zeszłoroczna?Last edited by robox; 2016-09-21, 19:53.
Comment
-
-
W moim Tesco extra czyli dużym
Promocja się zdublowała czyli 2 Żywce po 7zł
a jak kupiłem 4 portery to szklanka była gratis.
Musi być ten sam typ piwa, bez mieszania.
Szklanki wreszcie dowieźli i oprócz stosu APA przybyło kilka Saisonów.
Reszty póki co brak
Comment
-
-
W jakich miastach w Tesco dostępny jest Porter Jubileuszowy ze Szwestką? U mnie w okolicy nadal brak (Świebodzice - Świdnica), a zaliczyłem trzy sklepy.
Comment
-
Comment