Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox
Wyświetlenie odpowiedzi
Promocje w TESCO
Collapse
X
-
Byłem wczoraj - na uwagę zasługuje według mnie witnicka IPA, która w promocji stoi po 4 złote (butelka bezzwrotna).
Ciekawostką są piwa z Pracowni Piwa - na półkach stały 3 rodzaje w małych butelkach 0,33l - ceny niestety powalające - Hadra po obniżce kosztuje 9, albo 9,50 zł, dwa inne o mniejszym ekstrakcie po 8 zł... Nawet w tych obniżonych cenach piwa te są moim zdaniem bardzo drogie, zważywszy, że inne najdroższe krafty w butelkach 0,5l wychodzą po 7,19 zł...
Comment
-
-
Również się wczoraj pofatygowałem.
Tak jak piszesz - dobry deal Witnica IPA
Wziąłem też trochę APA z Ambera,
Lagerowe, dla odświeżenia sobie smaku mojego niegdyś piwa codziennego,
Grażynę... dla żony.
i coś tam jeszcze.
W sumie szału nie ma, ale zapasy ne weekend są.
W małym Tesco dodatkowo jest Rio Bravo z Factorii za 6,39 zł, jakbyś był zainteresowany.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka Wyświetlenie odpowiedzi
Tak jak piszesz - dobry deal Witnica IPA
.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka Wyświetlenie odpowiedziWziąłem też trochę APA z Ambera,
.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka Wyświetlenie odpowiedziLagerowe, dla odświeżenia sobie smaku mojego niegdyś piwa codziennego,
.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka Wyświetlenie odpowiedziGrażynę....
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka Wyświetlenie odpowiedzijest Rio Bravo z Factorii za 6,39 zł,
plus nowohuckie, koziołek dymny rockmill
Pracownia piwa startuje 9,99-11,99zł (hadra, big le...) A jeszcze tydzień temu były po 5,99-6,99zł skonczyła im się promocja i weszła cena grimbergenów. Głupki
Ja kupiłem porter z Żywca, bo do Żaby mi ciągle nie po drodze, a tu stoi jeszcze całkiem sensowna warka 22/07/2019
Okocimski zleciał na 3,99zł, ale ja mam go w leclercu cały rok po 4,19zł
Ogólnie pomimo ciekawej akcji -20% to nie ma co kupić
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziu mnie nigdy nie było tego piwa w Tesco
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rogerson Wyświetlenie odpowiedziMoże dlatego, że było to Lubuskie IPA o którym mowa, a nie Witnica IPA?
Lubuskie IPA czasem ludzie nazywają Witnicką IPA
Jakby nie nazywał w moim Tesco nigdy tego piwa z Witnicy nie było
Na 99% żadnej Witnicy u mnie obecnie nie ma (nawet smakowych, zielonych itp)
Są tylko w Piotrze i Pawle
Comment
-
Comment