W bytomskim Tesco do czterech puszek Lecha (Premium, Mocny) dawali dzisiaj szklankę.
Promocje w TESCO
Collapse
X
-
Promocje w TESCO
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DTagi: brak
-
-
Tesco - Żywiec - Brathanki
Znalazłem dziś w Tesco taką promocję:
Do czteropaku puszkowego "Żywca" dodana płytka CD "Brathanki - Same przeboje oraz premiera - żywiecka piosenka"
Cena (o ile pamiętam) niewiele ponad 10 zł.
Na płycie 6 piosenek, ta ostatnia "żywiecka" nosi tytuł "Barowy gwar"
Nie każdy lubi piwo puszkowe , nie każdy lubi "Brathanków", ale muzyka w sumie imprezowa...Dziku
-
-
W skepie osiedlowym w Sieradzu (Polna 30 ) można otrzymać w.w. płytę przy zakupie 4 "Żywców"( butelki lub puszka do wyboru). Cena jednego piwka ( butelka)=2,46zł.
Jedynym mankamentem promocji jest konieczność dostarczenia na wymianę butelek Żywca z etykietami." Bo bez etykiet w hurtowni nie biorą" stwierdziła sprzedawczyni. Po krótkiej dyskusji udało mi się wcisnąć butelki Warki.
Comment
-
-
ja w Warszawie widziałem tą promocję w Carefourze i bodajże w AuchanWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
a może osoba która skorzystala z promocji napisać jakie są kawałki Brathanków na CD?
przymierzam sie kupić dla płytki tylko oczywiście ale chciałbym zobaczyć czy mi sie kalkulujeGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Ogladałem w sklepie ale sie nie skusiłem bo promocja dotyczy tylko blach.
Nazw utworów nie pamiętam ale było ich tylko 6.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
becik napisał(a)
a może osoba która skorzystala z promocji napisać jakie są kawałki Brathanków na CD?
przymierzam sie kupić dla płytki tylko oczywiście ale chciałbym zobaczyć czy mi sie kalkuluje
2. w kinie w Lublinie
3. gdzie ten, który powie mi
4. wesele
5. poszłabym za toba górą
6. barowy gwarWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
O,wielbiciel piwa puszkowegoLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
wiem, że tłumaczą się tylko winni, ale nie. mam kolegę niestety wielbiciela Żywca. i on mi przynosi czsem takie gadżety dodawane do piwopodobnych płynów.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
[i] czerwone korale
2. w kinie w Lublinie
3. gdzie ten, który powie mi
4. wesele
5. poszłabym za toba górą
6. barowy gwar [/B]Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Tak na szybko z tego co widziałem :
Lapin Kulta - 0,33l 3,55pln
Sagres - 0,33l 3,55pln
Schloss - 0,5l 2,49pln
Banana Bread - 0,5l 7,09pln
Bombardier - 0,5l 7,09pln
Oraz Kingfisher , jakieś piwo szwedzkie ,Tsing Tao wszystkie w szkle . Pare innych w alu .
Z tego co dowiedziałem się od znajomego kierownika będzie tego więcej tylko jeszcze nie dojechało .
Comment
-
-
And69 napisał(a)
Tak na szybko z tego co widziałem :
[..]
Z tego co dowiedziałem się od znajomego kierownika będzie tego więcej tylko jeszcze nie dojechało .
Czy mógłbyś napisać w jakim czasie będzie się odbywała ta impreza (o ile to ma charakter imprezy ). Niestety nie mogę doszukać się polskiej strony tesco i jakiś informacji na ten temat.
Dziękuję i pozdrawiam!
elroy.
Comment
-
-
elroy napisał(a)
Witam!
Czy mógłbyś napisać w jakim czasie będzie się odbywała ta impreza (o ile to ma charakter imprezy ). Niestety nie mogę doszukać się polskiej strony tesco i jakiś informacji na ten temat.
Dziękuję i pozdrawiam!
elroy.
Comment
-
Comment