Z pewnych źródeł wiem, że na początku czerwca ma ruszyć kolejne Święto Piwo w Tesco.
Promocje w TESCO
Collapse
X
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
-
-
ja wieczorkiem jak codzień udam się do TEsco na Kabatach i sprawdzę czy owa promocja dotarła i tam - mam nadzieję zakupić coś więcej niż tylko Barley'a z Van Pura - skąd inąd bardzo dobre piwko dostępne w Tesco - szczegóły wizyty wkrótceKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Byłem dzisiaj w częstochowskim Tesco. Na placu promocyjnym dominuje wielka trójca Obok na półkach nic nowego. Jedynie co to Frater za 2,05 zł. Szczerze powiedziawszy więcej różnych piw jest na starym miejscu niż na placu.
Co do cen to licho u mnie z pamięcią, ale następnym razem nie zapomnę zabrać ze sobą czegoś do pisania."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
U mnie są dwa Tesco. Ja znalazłem dla siebie:
- belgijskie BRUGS; typu biere blanche - 0,25l; 4,8%; cena: 3,99
- polskie FRATER; browar Belgia (czyli piwo Cystersów ze Szczyrzyca) - 0,5l; 5,8%; cena: 2,05
- niemieckie WALTENBURGER; typu hefe-weisbier hell - 0,5l; 5,4%; cena: 4,99
- niemieckie WALTENBURGER; typu asam bock - 0,5l; 6,9%; cena: 5,99
Ponadto tylko w jednym Tesco jest konserwowy Żywiec (7 szt.) z kuflem (wysoki z tłoczonym logo), który nabyłem wcześniej w Tychach. Zestaw ten kosztuje 18,15.Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Comment
-
-
Podczas dzisiejszej wizyty w lubińskim Tesco, oprócz kilkunastu piw zagranicznych zauważyłem, mocniejszą wersję Barleya Van Pura w butelce po 1,49 zł, Fratera 2,05 zł, duży wybór piw z Browarów Lubelskich, Perła Chmielowa i Mocna, Goolman Premium i Strong, Zwierzyniec Pils (puszka po 1,75 zł).
Comment
-
-
racja - z Perły wybór spory, ale tego co najważniejsze czyli Zwierza w butli nie ma
Nabyłem za to ukrytego na najniższej półce Franziskanera za 3,99Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Niestety! Będąc dzisiaj w Tesco, nie było nic z Browaru Lubelskiego ( nie licząc Goolmena w puszce). Z ciekawostek był jedynie Barley z Van Pura. Mizernie wyglądała także półka z piwkami importowanymi( m.in. Judas, Franziskaner).
Comment
-
-
4pak Paulaner, Heffe Weissbier (TESCO)
przy zakupie 1 piwa obowiazuje cena 4,17
kupisz 4-paka... przy kasie niespodzianka.... 3,99 !!!!!!!!!!!!!
Takie rzeczy tylko w Tesco...
P.S. Pragne przypomniec ze jakies 3 miesiace temu w sieciach Tesco i Carrefour tez sie zdarzaly takie promocje, ale Debowego... Ze jak sie 4paka kupilo to tez 3,99, a za 4-4 paki wychodzilo po 40 groszy za piwoLast edited by Tomasz_Moczarski; 2008-05-02, 23:15.koncerniak = prawie jak piwo :D
Ostatnie testy: Minibrowar MajEr z Gliwic!
reklama: Ski Jump Mania - fajna gra przeglądarkowa!
Sonda prezydencka użytkowników GooglePlus
Comment
-
Comment