W toruńskim Carrefourze jest sporo szklanek do Saisona i Białego. W gablotce jest też kilka sztuk szklanek 0,5 l, więc może też są do wzięcia. Co ciekawe oficjalnie niby nie można kupić samej szklanki (a tak przynajmniej twierdzi obsługa), a w rzeczywistości kosztuje ona bodajże 5,99 zł.
Żywiec w Carrefourze
Collapse
X
-
Od stycznia nie zobaczymy bo jest do konca roku tylko ta oferta. A szklanki mozna kupic osobno jak najbardziej, mowie to Wam jako pracownik tej sieci i z osobistego doswiadczenia, poniewaz sam kupowalem osobno szkla bez piw
a do Portera kiedys wyszla z tego co widzialem, tylko nie moge jej znalezc nigdzie :/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziOd stycznia nie zobaczymy bo jest do konca roku tylko ta oferta. A szklanki mozna kupic osobno jak najbardziej, mowie to Wam jako pracownik tej sieci i z osobistego doswiadczenia, poniewaz sam kupowalem osobno szkla bez piw
a do Portera kiedys wyszla z tego co widzialem, tylko nie moge jej znalezc nigdzie :/
Comment
-
-
-
Pytanie do tych, którzy kupili szklankę do APA - ile piwa (albo wody) udało się wam nalać?
Mam pewne wątpliwości, a sam nie posiadam. Szklanka jest z podziałką do 0,3 ale jeszcze dużo więcej wejdzie, tyle że chyba nie 0,5. 0.4, 0,45?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziWidziane dzisiaj w Carrefur.
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Comment