2 małe Heinekeny- gadżet

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • behemoth
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.12
    • 248

2 małe Heinekeny- gadżet

W jednej z lubelskich knajp natknąłem się dziś na promocję Heinekena. Za dwa małe piwka dostawało się zdrapkę a do wygrania- zapalniczka, świecący kapsel, pudełko na CD w krztałcie skrzynki,plecak lub zegarek. Uwaga! Każda zdrapka wygrywa! Ja wygrałem dwie zapalniczki I wszystko byłoby fajnie gdyby nie cena za jedno piwko- 4,5!

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Małe Antyle, Sint Maarten, Cole Bay, SXM Beer
    pebejot
    W holenderskiej części karaibskiej wyspy Sint Maarten na Małych Antylach, od 2020 roku działa browar przemysłowy o nazwie SXM Beer.
    Jest to aktualnie największy browar na wyspie, a jego nazwa pochodzi oczywiście od kodu IATA tutejszego lotniska Princess Juliana.
    Lotnisko jest jedną...
    2023-04-04, 12:47
  • pebejot
    Małe Antyle, Sint Maarten, Philipsburg, Caribbean Brewing Company
    pebejot
    Kolejny mały browar przemysłowy na małej wyspie, zlokalizowany na południowo-wschodnim skrawku holenderskiej części St. Maarten.
    Pół kilometra od browaru znajduje się międzynarodowy port morski, do którego przybijają wielkie wycieczkowce, dowożące na wyspę każdego dnia tysiące...
    2023-04-07, 10:17
  • dadek
    Vojkovice 252, Pivovar Koníček
    dadek
    Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
    2023-11-22, 06:14
  • pebejot
    Małe Antyle, Sint Maarten, Cole Bay, Pelikaan Brewery
    pebejot
    Browar Pelikaan Brewery znajduje się zaledwie kilkaset metrów od przemysłowego SXM, który opisywałem już wcześniej.
    Pelikaan jako pierwszy został przeze mnie wzięty na cel w czasie piwnej eksploracji wyspy.
    Browar znajduje się w willi w pobliżu zatoki, na spokojnej uliczce domków...
    2023-04-07, 21:30
  • maryhh
    Małe piwko
    maryhh
    Muzyka Jerzy Matuszkiewicz
    Wykonanie Zdzisław Maklakiewicz

Gdy Ci życie ucieka kochany
    To nie goń go
    Gdy już tydzień chodzisz jak we śnie
    To nie łudź się

Małe piwko, małe piwko z korzeniami wrośnie Ci
    Małe piwko, małe piwko...