dzieki za pomoc
Promocje cenowe [KOMENTARZE]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika legart Wyświetlenie odpowiedziW warszawskim Leclercu na Bielanach regularna cena ACh to 5,49 (przynajmniej jeszcze niedawno tak było) a bardziej wypasionych Pint (Viva la Wita, Modern Drinking, Jak w Dym) 6,49-6,79Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziDokładnie w Rzeszowie też często są te ceny na Pintę
Nie wiem jak na półkach, ale w gazetkach leclerców w mojej okolicy nigdy nie widziałem kraftów kiedy na forum pojawiały się promocje chyba właśnie z tych dwóch miast. Jak będę miał kiedyś bardzo po drodze to może sprawdzę na miejscu jaki tam mają asortyment (choć wątpię by mieli takie piwa i takie ceny).
A może ktoś zna tak tanie miejsca na Śląsku? Bo piwnym turystą raczej szybko nie zostanę :P
Comment
-
-
Prawdę mówiąc to nie wiem po ile to piwo bywa, ale tu cena wydała mi się mocno atrakcyjna (choć na półce nie ometkowali, że promocja):
Perła Porter (wprawdzie 330 ml) za 3.69 pln
Białystok Auchan - Produkcyjna. Trochę tego jeszcze stoi.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Admirador Wyświetlenie odpowiedziPrawdę mówiąc to nie wiem po ile to piwo bywa, ale tu cena wydała mi się mocno atrakcyjna (choć na półce nie ometkowali, że promocja):
Perła Porter (wprawdzie 330 ml) za 3.69 pln
Białystok Auchan - Produkcyjna. Trochę tego jeszcze stoi.
W innych miastach zdarza się to piwo po 2,69zł
I po tyle bym je chciał kupować.
Za prawie 4zł to ja mam już żywca w promocji
Comment
-
-
Otóż to.
W moim osiedlowym freszu promocja za żywieckiego portera jest stała i wynosi 3 za 11 Dobrze że się tam wybrałem wczoraj właśnie po ŻP, bo przy okazji udało mi się zgarnąć jeszcze 3 Barley Wine z Fortuny
btw. ta promocja 2 za 10 jeżeli chodzi o BW i RISa w sumie i tak cenowo taka se, bo nominalna cena za ww. dwójkę wynosiła 5,49.Last edited by Rogerson; 2017-10-26, 16:04.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marianowar_pl Wyświetlenie odpowiedziA czy wiadomo już kiedy i gdzie będzie można zakupić portera wędzonego z Grodziska (na sztuki lub w zestawie ze szkłem)?
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marianowar_pl Wyświetlenie odpowiedziA czy wiadomo już kiedy i gdzie będzie można zakupić portera wędzonego z Grodziska (na sztuki lub w zestawie ze szkłem)?
Retro Opole 10zł/szt
W moim mieście Rzeszów póki co brak czarnego
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rogerson Wyświetlenie odpowiedziNa fb Piwomaniaka widziałem że już mają.
Cena zatem jednak rozsądna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedzikaczka116 a jakaś data jest wiadoma?
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziW Opolu już jest.
Retro Opole 10zł/szt
Bo jak za butlę to mega zlodziejstwo, dziś we Wrocławiu w specjalistyku kupiłem za 5,95 + kaucja.
Comment
-
Comment