W warszawskim Leclercu na Bielanach regularna cena ACh to 5,49 (przynajmniej jeszcze niedawno tak było) a bardziej wypasionych Pint (Viva la Wita, Modern Drinking, Jak w Dym) 6,49-6,79
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas
Dokładnie w Rzeszowie też często są te ceny na Pintę
Dzięki, warto wiedzieć. Tylko z Pintą tak dobrze?
Nie wiem jak na półkach, ale w gazetkach leclerców w mojej okolicy nigdy nie widziałem kraftów kiedy na forum pojawiały się promocje chyba właśnie z tych dwóch miast. Jak będę miał kiedyś bardzo po drodze to może sprawdzę na miejscu jaki tam mają asortyment (choć wątpię by mieli takie piwa i takie ceny).
A może ktoś zna tak tanie miejsca na Śląsku? Bo piwnym turystą raczej szybko nie zostanę :P
Prawdę mówiąc to nie wiem po ile to piwo bywa, ale tu cena wydała mi się mocno atrakcyjna (choć na półce nie ometkowali, że promocja):
Perła Porter (wprawdzie 330 ml) za 3.69 pln
Białystok Auchan - Produkcyjna. Trochę tego jeszcze stoi.
To ta cena jest atrakcyjna. Piwo, o którym pisałem jest z datą do któregoś maja 2018. Naprawdę niezłe, choć może trochę kwestia oczekiwań (nie za wysokich) wobec Perły.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Admirador
Prawdę mówiąc to nie wiem po ile to piwo bywa, ale tu cena wydała mi się mocno atrakcyjna (choć na półce nie ometkowali, że promocja):
Perła Porter (wprawdzie 330 ml) za 3.69 pln
Białystok Auchan - Produkcyjna. Trochę tego jeszcze stoi.
Od dnia premiery tyle dokładnie to piwo kosztuje w naszych rejonach.
W innych miastach zdarza się to piwo po 2,69zł
I po tyle bym je chciał kupować.
Za prawie 4zł to ja mam już żywca w promocji
W moim osiedlowym freszu promocja za żywieckiego portera jest stała i wynosi 3 za 11 Dobrze że się tam wybrałem wczoraj właśnie po ŻP, bo przy okazji udało mi się zgarnąć jeszcze 3 Barley Wine z Fortuny
btw. ta promocja 2 za 10 jeżeli chodzi o BW i RISa w sumie i tak cenowo taka se, bo nominalna cena za ww. dwójkę wynosiła 5,49.
Ostatnia zmiana dokonana przez Rogerson; 2017-10-26, 16:04.
Comment