Co do tego pitolenia o Argusie Porterze, to w moim przenieśli go do pozostałych piw. Zostało kilka zgrzewek na pułeczce obok Argusa maliny i radlera. Paleta zniknęła.
Czyli od jutra portery w Interze i Kaufusiu?
Ostatnia zmiana dokonana przez marqqq; 2015-10-14, 14:45.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka
Mogę, mogę?
Ktoś pokrótce wytłumacz jak zdobyć szkło Sezona z Żywca?
Prawdopodobnie chodzi Ci o Intermarche. Nie jest to promocja, tylko konkurs, więc trzeba mieć jeszcze trochę szczęścia w losowaniu
Więcej na https://www.zywiecwintermarche.pl
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika behegrzmot
Żeby to zadziałało konieczne są dwie rzeczy:
- temat z komentarzami musi być przyklejony tak jak główny temat o promocjach
- ktoś musi się poczuwać do rugowania tematu głównego z wątków pobocznych przynajmniej raz dziennie
Dodatkowo temat główny spokojnie można (prawie) wyzerować, bo i tak informacje które się w nim znajdują z założenia mają ważność nie większą niż kilka tygodni.
Ja ten temat czytam raz na tydzień, bo generalnie promocje w moim mieście i tak są duuuzo skromniejsze niż w pozostałych regionach, więc po co mam się denerwować.
Mogę poczyścić stary. Czyścić i kasować to akurat ja lubię, ale nie wiem czy dziś to jeszcze zrobię, bo wyjeżdżam na WFP .
Żeby to zadziałało konieczne są dwie rzeczy:
- temat z komentarzami musi być przyklejony tak jak główny temat o promocjach
- ktoś musi się poczuwać do rugowania tematu głównego z wątków pobocznych przynajmniej raz dziennie
Dodatkowo temat główny spokojnie można (prawie) wyzerować, bo i tak informacje które się w nim znajdują z założenia mają ważność nie większą niż kilka tygodni.
No to zakładamy na próbę takowy wątek.
Wsadzamy tutaj
- pitolenie o promocyjnej dupie maryny
- chwalenie się kupnem "po taniości czegoś drogiego"
- bardzo lokalne i krótkoczasowe promocje na jakieś "rarytasy"
- promocje z kartą klubowicza 1zł taniej na takie i takie przecenione piwa,
- do nas nie dojechały,
- u nas jeszcze nie ma, a u nas są, a u nas to zadupie i tak nie dojadą itp. itd.
- u nas schowali promocyjne albo przenieśli do innego sklepu
- a te Wasze promocje "to dupa a nie promocja"
- a u mnie przecenili kilka sztuk "podterminowanego kraftu na złotypińdziesiąt" itp.
itp. itd.
Leave a comment: