A jakże, prawdziwej.
Promocje cenowe [KOMENTARZE]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Odnośnie tego wynalazku z ALDIka
Ale chyba nigdzie na puszce nie napisali PIWO
Na puszcze jak wół stoi że to piwo W aromacie kompot truskawkowy - bardzo ładny i intensywny. W smaku rozwodniony kompot truskawkowy, lekko sfermentowany. Wypiłem 3-4 łyki.
Uwarzono w Browarze DOMATOR
skład: woda, słód jęczmienny, chmiel
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka Wyświetlenie odpowiedziNie ma co się podniecać, na półce dalej 8,99 zł.
Promocja miała być od dziś.
Comment
-
-
Chciałbym skompletować sobie szklanki/pokale do piwa. Najpilniej potrzebne jest mi takie do APA, kiedyś można było w Tesco kupić taką szklankę z logo żywca za 5PLN, teraz te same szklanki po 20PLN na allegro biegają. Ktoś coś wie na ten temat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kler700 Wyświetlenie odpowiedziChciałbym skompletować sobie szklanki/pokale do piwa. Najpilniej potrzebne jest mi takie do APA, kiedyś można było w Tesco kupić taką szklankę z logo żywca za 5PLN, teraz te same szklanki po 20PLN na allegro biegają. Ktoś coś wie na ten temat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kler700 Wyświetlenie odpowiedzipo namyśle doszedłem do wniosku, że nie chodzi mi o tą z żywca do APA tylko tą do saisona, o taką:
Kup sobie zestaw miłosław warzy śmiało zo 30zł (kerfur, tesco)i masz 4 piwa plus ta szklanka
Last edited by dlugas; 2018-04-25, 15:09.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kler700 Wyświetlenie odpowiedziJakie piwa w tym zestawie są? Ta szklanka z jakimś ogromnym rysunkiem jest trochę obciachowa ale jak jakieś fajne piwa to może warto.
Klonowy Milk stout - nawet do wypicia
Żytnie session IPA - średnio lubię żytnie więc dla mnie bez rewelacji
Black IPA z Yuzu - nie piłem jeszcze
Sosnowe APA - jest spoko, nic nie urywa ale nawet przyjemny
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marianowar_pl Wyświetlenie odpowiedziW zestawie:
Klonowy Milk stout - nawet do wypicia
Żytnie session IPA - średnio lubię żytnie więc dla mnie bez rewelacji
Black IPA z Yuzu - nie piłem jeszcze
Sosnowe APA - jest spoko, nic nie urywa ale nawet przyjemny
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marianowar_pl Wyświetlenie odpowiedziEwentualnie jeszcze druga opcja z Borowikowym Ale zamiast Black IPA.
Comment
-
Comment