Na puszce jest napisane - wyprodukowane w Brzesku
Promocje cenowe [KOMENTARZE]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziPytaj obsługi. We Freshu przy Daszyniaku w W-wie mieli dziś jeszcze nie wystawione na sklep, ale z zaplecza przyniesiono mi dwie sztuki. Warka 20.03.17.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziU mnie też nie wystawione, przyniesione z zaplecza, warka ta sama.
Za to wczoraj w moim Freszu pojawił się Okocim Porter za 4,99, w mistrzowskiej szacie. Myślałem że to ta kiepska warka do 04.05.2018 ale to jednak nowa warka do bodajże 10.06.2018. Szkoda tylko że nie dało rady go kupić, bo nie można było go wbić na kasę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rogerson Wyświetlenie odpowiedziOkocim Porter za 4,99
Comment
-
-
U mnie też regularna cena to 4+, ale jak widzę w wątku PROMOCJE cenę tego piwa w okolicach 5 zł to włącza mi się lampka z napisem "szukam frajera". Ja kupiłem na promocji w Kauflandzie dwa razy i tylko jakieś dobrze ocenione warki kupuję w regularnej po 1-2 szt. A pamiętam jak dziś hasło z giełdy żywieckiej PORTERY PO 4, Z DYCHY NIE WYDAJEMY
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rogerson Wyświetlenie odpowiedziByłem w trzech wrocławskich freszożabkach i tylko w jednym mieli Ciechan AIPA, w dodatku za 6,49, bez promocji 2za9. W dwóch pozostałych duże oczy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziPytałem się bo u mnie nabijają 2 za 7,50.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rogerson Wyświetlenie odpowiedziByłem w trzech wrocławskich freszożabkach i tylko w jednym mieli Ciechan AIPA, w dodatku za 6,49, bez promocji 2za9. W dwóch pozostałych duże oczy.
Za to wczoraj w moim Freszu pojawił się Okocim Porter za 4,99, w mistrzowskiej szacie. Myślałem że to ta kiepska warka do 04.05.2018 ale to jednak nowa warka do bodajże 10.06.2018. Szkoda tylko że nie dało rady go kupić, bo nie można było go wbić na kasę
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziU mnie też regularna cena to 4+, ale jak widzę w wątku PROMOCJE cenę tego piwa w okolicach 5 zł to włącza mi się lampka z napisem "szukam frajera". Ja kupiłem na promocji w Kauflandzie dwa razy i tylko jakieś dobrze ocenione warki kupuję w regularnej po 1-2 szt. A pamiętam jak dziś hasło z giełdy żywieckiej PORTERY PO 4, Z DYCHY NIE WYDAJEMYLast edited by dadek; 2017-02-16, 19:30.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lhunbleidd Wyświetlenie odpowiedziW Kauflandzie od czwartku Gloger za 4.99 (Krasna Jędza, Płocha Gocha i Karyna z Młyna). Za tyleż Olbracht z Piernikowym Fochem. W Intermerche Glogera wstawili za 7.99, więc oferta Niemców niezła.
Comment
-
Comment