Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy
Wyświetlenie odpowiedzi
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mały porterek-przyjaciel nerek
-
-
Jeżeli sa fajne piwa w Lidlu to odwiedzam go dzień prędzej , przeważnie towar stoi na półkach lub na palecie . Po mojej wizycie zostało 25 szt puszek , to trochę mało jak na 62000 mieszkańców . Jutro degustacja i decyzja czy coś jeszcze dokupić , to już może byc polowanie .
Byłem także w kerfie i Bojana nie uświadczyłem , ten mój zawsze jet kiepski więc norma . Moja by się napiła coś lekkiego a nie BOSS LEVEL
Comment
-
-
Jak wiadomo, że coś ciekawego szybko zejdzie z półki to wybieram w W-wie Lidla bez kas samoobsługowych, bo tam rzadziej młode birgiczki trafiają
A i tak dzisiaj około południa zestaw ze szkłem Funky Fluid wziąłem przedostatni, puszek Hopito, FF było jeszcze dużo.
Comment
-
-
Lidl w ramach tygodnia regionalnego walnął Noszaka za 3,5zł, bw i porter malinowy po 5zł i Perłę porter za 4zł. Niestety, mało tego, a jak wyłożyli wcześniej (mimo że to niezgodne z dotychczasową polityką post factum), to może już nie być. Np. komesów zostało 6 sztuk.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziLidl w ramach tygodnia regionalnego walnął Noszaka za 3,5zł, bw i porter malinowy po 5zł i Perłę porter za 4zł. Niestety, mało tego, a jak wyłożyli wcześniej (mimo że to niezgodne z dotychczasową polityką post factum), to może już nie być. Np. komesów zostało 6 sztuk.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziW Kaufie promocja na Miłosawskie IPA bez % za 3.33 PLN w puszce 0,5 litra...
Comment
-
-
W Kaufie pojawiła się marka Beeraclez. Warzone piwa przez niemiecki browar Eichbaum z Mannheim w styach Imperial IPA, Imperial Red i Imperial Stout są pewnie klonami piw z serii Steam Brew z Lidla. Ceny nie odnotowałem, ale pewnie mocno korzystna skoro dla sieciówki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziW Kaufie pojawiła się marka Beeraclez. Warzone piwa przez niemiecki browar Eichbaum z Mannheim w styach Imperial IPA, Imperial Red i Imperial Stout są pewnie klonami piw z serii Steam Brew z Lidla. Ceny nie odnotowałem, ale pewnie mocno korzystna skoro dla sieciówki.
Comment
-
-
Pszenica w puszce za 1.99 jest jedną z lepszych i najtańszych. Polskie się nie umywają do niej. Dlatego trochę się boję, bo ani stout, ani red ale, ani IPA nie jest typowo niemiecka, więc nie wiem czy dobra za tę cenę. Niemniej CCC.
Comment
-
Comment