Promocje cenowe - nowy wątek

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• golden_boy
    replied
    Nie wiem czy to promocja lokalna czy ogólno sieciowa, ale w sklepach sieci TOPAZ (tych dużych z piwami z brofaktury) Pils z browaru Trzech Kumpli jest w cenie 3 zł. Kupione dzisiaj w Topazie w Mińsku Mazowieckim, terminy do końca roku.

Leave a comment:

• kosher
    replied
    W Żabkach tam gdzie zostały- Kormorany APA oraz ZULA przecenione na 4.99 zł.

Leave a comment:

• Petitpierre
    replied
    Nabyłem Obibocka, 2 x Weizenbocki, Ein Minister-Lesniczyy poleca, 2 x Butterfly, Schops i Pils (z browaru Stu Mostów). Każda butelka w cenie adekwatnej, ale już rano było mocno przebrane-stąd wybierać ciężko. Szkoda, że nigdzie nie zostały komesy czy portery.

Leave a comment:

• LESNICZYy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
    A jutro 4 + 4 w Lidlu.
    Warto się podchmielić przed meczem poniżej poziomu przyzwoitości

Leave a comment:

• kiszot
    replied
    A jutro 4 + 4 w Lidlu.

Leave a comment:

• Petitpierre
    replied
    Mikkellery o dziwo wystawili już wczoraj, dwa pudełka. Zainteresowanie zero, mimo że kłuje w oczy, bo pudełko różowe. Cena 12zł za puszeczkę to i tak taniej (normalnie chodzą po 35zł, a w przeliczeniu na złotówki w Skandynawii, to kwota nawet 65zł).

Leave a comment:

• ART
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre
    ale nie widzę wątku, żebym go mógł ocenić.
    możesz założyć wątek

Leave a comment:

• LESNICZYy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre
    Niestety jedna to jakaś ciecz spod znaku "gelato", drugie to tylko berliner weisse, tutaj mogliby się postarać. Tydzień temu był Lervig Konrad's Stout, ale nie widzę wątku, żebym go mógł ocenić. Również pojemność mikro, a cena makro.
    W moim dali 80 szt małych puszek i z każdego kartonu tylko trochę ubyło . Funky Fluid i Lervig ze względu na moc coś tam zejdą ze stanu , słaby Mikkeller z 3,7% to bydzie ciężko i do tego w takim stylu . Puszczą promocję na 99.9% .
    Ostatnia zmiana dokonana przez LESNICZYy; 2021-06-17, 19:28.

Leave a comment:

• Petitpierre
    replied
    Może tak być. Do winnicy Lidl'a też wrzucili trunki trzycyfrowe, a później pojawiła się taka półka w sklepie, idzie gorzej niż średnio, ale pojedyńcze butle znikają; może i z piwem ma być tak samo?

Leave a comment:

• pizmak666
    replied
    Ja myślę, że to badanie rynku. I za moment będziemy mieli taki piwny ryneczek Lidla z prawdziwego zdarzenia. Z taką dystrybucją mogę ładnie zamieszać.
    Ostatnia zmiana dokonana przez pizmak666; 2021-06-17, 20:31.

Leave a comment:

• Petitpierre
    replied
    Niestety jedna to jakaś ciecz spod znaku "gelato", drugie to tylko berliner weisse, tutaj mogliby się postarać. Tydzień temu był Lervig Konrad's Stout, ale nie widzę wątku, żebym go mógł ocenić. Również pojemność mikro, a cena makro.

Leave a comment:

• pizmak666
    replied
    Mikkeller w Lidlu. Ciekawe czasy.

Leave a comment:

• e-prezes
    commented on 's reply
    Pintę u nas wywiało kompletnie

• kosher
    replied
    Jeszcze tylko dzisiaj z kuponem w aplikacji Lidl wszystkie piwa marki Argus 40% taniej.
    Np. Argus Porter wychodzi po 1.79 zł. za sztukę

Leave a comment:

• kosher
    replied
    W Stokrotkach Supermarket do środy 16 VI -40% ceny na wszystkie krafty.
    Pinta, Waszczukowe, Za Miastem, Inne Beczki, Błonie, Grodzisk Wlkp. są objęte przeceną.
    Cenowo wychodzi około 4.79 zł. za większość piw.

Leave a comment: