Promocje cenowe - nowy wątek

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• kosher
    replied
    Auchan Wola Park, W-wa i dwa piwa z Maryensztadtu:
    Barrel Aged Barley Wine Laphroaig Whisky 2019, but. 0,33 l. - 8 zł.
    Barrel Aged Chocolate Rye RIS Jack Daniels Whiskey 2018 , but. 0,33 l. - 9 zł.
    Zostało około 20 sztuk BW i kilka szt. RISa.
    Szukajcie na dolnej półce w dziale ciemnych piw. Cześć butelek wciśnięta głęboko z tyłu.

Click image for larger version

Name:	IMG_20210303_200628.jpg
Views:	436
Size:	37,3 KB
ID:	2316790

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Nie licząc powyższej ceny to w Żabkach jest obecnie po 3.50 kupując w dwupaku najniższą za portera z Ż.
    Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2021-03-01, 18:12.

Leave a comment:

• LESNICZYy
    replied
    Witam w nowym roku
    W
    Piwo żywiec IPA, APA, Białe, Porter, ALE 3 x 3,33 zł \Tesco\

Leave a comment:

• LESNICZYy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
    Wycwanili się.W Piekarach i Bytomiu też zero kraftów.
    W Pszczynie jedna butelka z Brokreacji !!!
    W Żorach Pinta , Brokreacja , zestaw Wrężla , stout Browar za miastem .
    Więć jakoś udało się uzbierać .

Leave a comment:

• kiszot
    replied
    Wycwanili się.W Piekarach i Bytomiu też zero kraftów.

Leave a comment:

• chechaouen
    replied
    W Lidlach tradycyjna promocja 8 piw butelkowych w cenie 4. Niestety ostatnio straszna bida jeżeli chodzi o krafty. W moim podwarszawskim wcześnie rano było tylko kilka Pierwszych Pomocy od Pinty. Trzeba było sobie odświeżyć Grodziskie WIPA

Leave a comment:

• kosher
    replied
    W Stokrotkach Supermarket do 28 grudnia przy zakupie 3 piw z browarów Pinta, Za Miastem, Waszczukowe najtańsze dają gratis.
    Czyli np. przy zakupie 3 za 7.99 zł. jedna sztuka wychodzi za 5.33 zł.

Click image for larger version  Name:	image_87595.jpg Views:	5 Size:	31,7 KB ID:	2315196
    Ostatnia zmiana dokonana przez kosher; 2020-12-15, 15:07.

Leave a comment:

• dadek
    replied
    Duże Kerfury (Galeria Mokotów, Arkadia, a może i inne) zrobiły promocję na Miłosław. Pilzner, Niefiltrowane, Witbier, Chmielowy Lager, Blonde Ale - wszystkie po 2,69 + 0,60 kaucja. Także promocja na "Żywce" z Cieszyna (jeszcze) - APA, Porter i Belgijskie Ale po 3,99 + 0,50 kaucja. Ceny ważne do 14.12.2020.

Leave a comment:

• dzemek
    replied
    Sieć sklepów BISAM (Żory, Suszec, Pszczyna, Rybnik, te okolice) - Komesy po 4,99 oraz 5,99 zł. W Żorach - Baranowicach dużo Barley Wine, był też Potrójny Złoty, Poczwórny Bursztynowy, Porter Bałtycki, Imperial IPA, nie widziałem RIS-a, a nie pytałem czy mają na magazynie. Butelka zwrotna. Zagubiłem gdzieś gazetkę, nie wiem do kiedy takie ceny obowiązują.

Leave a comment:

• LESNICZYy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes

U nas zestawy szybko się rozeszły, a liczyłem na ten ze szkłem i Kraftwerka, głównie ze względu na portera. Ostały się tylko Waszczukowe.
    U mnie jest/było dość dużo a zwykli ludzie wolą koncerniaki za 2 zł więc po łikendzie raczej dalej można bydzie kupić . Porter bardzo smaczny , dobrze że kupiłem 3 zestawy

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy

No bo po tyle jest , pisałem w poscie #1518

W moim Kauflandzie zestaw Grodziski wcześniej wspominany a jako perełka zestaw Kraftwerk za 22,99zł . 3 IPA/APA i coffe porter , ten porter to jakaś nowość . Przy okazji wsparłem lokalny kraft .
    U nas zestawy szybko się rozeszły, a liczyłem na ten ze szkłem i Kraftwerka, głównie ze względu na portera. Ostały się tylko Waszczukowe.

Leave a comment:

• dadek
    replied
    W Żabkach w mojej okolicy żadnych przecen na Ciechany nie zauważyłem. Ostatnio zakupiłem Lagerowe w Auchan Ursynów za 3,54 (+kaucja) i daje radę - całkiem smaczny treściwy niefiltr.

Leave a comment:

• LESNICZYy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot

W Bytomiu znalazłem Portera po 2:39
    No bo po tyle jest , pisałem w poscie #1518

W moim Kauflandzie zestaw Grodziski wcześniej wspominany a jako perełka zestaw Kraftwerk za 22,99zł . 3 IPA/APA i coffe porter , ten porter to jakaś nowość . Przy okazji wsparłem lokalny kraft .

Leave a comment:

• kiszot
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy

Lidl od czwartku
    W Bytomiu znalazłem Portera po 2:39

Leave a comment:

• kosher
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SupeR_PiwosZ

To raczej lokalna inicjatywa. U siebie w żadnej Żabce nic takiego nie znalazłem.

A zestawy Grodziskiego widziałem już w Polo markecie. Nie pamiętam jednak w jakiej cenie.
    Trafiłem na te przeceny na Dworcu Głównym w Poznaniu i na warszawskiej Woli. Trzeba po prostu znaleźć się w odpowiednim miejscu i czasie, Żabek wysyp od kilku lat w kraju.

Leave a comment: