Promocje cenowe - nowy wątek

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher
    W kilka Żabkach w ostatnich dniach widziałem przeceny Bojana i Ciechanów. Terminują się listopadowe warki (27-29.11.). Przeceny -50% na Ciechana Wybornego, Lagerowego, Bojana Pilsa, Toporka, APĘ. Rozglądajcie się na półkach, w lodówkach, przy kasie, czasem to są pojedyncze sztuki.
    Swoją drogą to tylko pokazuje jak dawna grupa BRJ podupada skoro terminują się piwa z kilkumiesięcznymi datami wyjściowymi.
    To raczej lokalna inicjatywa. U siebie w żadnej Żabce nic takiego nie znalazłem.

A zestawy Grodziskiego widziałem już w Polo markecie. Nie pamiętam jednak w jakiej cenie.

Leave a comment:

• LESNICZYy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen
    W moim Lidlu to Argusów Porterów już od jakiegoś czasu w ogóle nie ma. A gdzie Ty widzisz o tej promocji na Argusa Portera? Bo aż z ciekawości zerknąłem na ich stronce i nie mogę znaleźć
    Lidl od czwartku

Leave a comment:

• kosher
    replied
    Od jutra w Kaufllandach zestaw pięciu grodziskich piw 400 ml. każde + szklanka w dobrej cenie- 19.99 zł.
    W zestawie Session Ale, APA, White IPA, Piwo z Grodziska, Czerwona Porzeczka.
    Ostatnia zmiana dokonana przez kosher; 2020-11-25, 22:15.

Leave a comment:

• chechaouen
    replied
    Ostatnie warki Argus Porter są pijalne ?
    W moim Lidlu to Argusów Porterów już od jakiegoś czasu w ogóle nie ma. A gdzie Ty widzisz o tej promocji na Argusa Portera? Bo aż z ciekawości zerknąłem na ich stronce i nie mogę znaleźć

Leave a comment:

• LESNICZYy
    replied
    Ostatnie warki Argus Porter są pijalne ?
    Od jutra za 2,39 zł w Lidlu .
    Komes Porter 5 zł .
    Zestaw Komesa za 29 zł , zestaw Amber 30 zł .
    Zestawy 4 piwa + szkło .

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Dzięki za szczere opinie Panowie. Zrobię sobie małą szwendaczkę po okolicznych płazach i zobaczymy co ciekawego się trafi... Wasze zdrowie!

Leave a comment:

• kosher
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SupeR_PiwosZ

A jak z Ciechanami? Warto je nabyć na chwilę obecną?
    Zielony Ciechan jako niezobowiązujące stołowe piwo do obiadu sprawdza się ok, nic ponadto, różowy ciekawszy, posmak zakurzonego piwa, mysio-warzywne smaczki, mi podpasowało z zalewie nowomodnych chmieli w lagerach, taki trochę powrót do korzeni 10-15 lat temu. Etykiety okropne, na pewno nie przyciągają klientów do zakupu.
    Bojany jeszcze czekają na degustację, oby nie było tak źle jak piszą Piżmak i Leśniczy.
    Ostatnia zmiana dokonana przez kosher; 2020-11-24, 19:42.

Leave a comment:

• LESNICZYy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666
    Przynajmniej Bojana z Żaby radzę nie kupować, nawet za połowę ceny. Szkoda zdrowia.
    Bojan ostatnio słabą formę prezentuje . Mam jednego w piwnicy i więcej na ten rok nie przewiduje a w 2021 mocno ograniczę .

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666
    Przynajmniej Bojana z Żaby radzę nie kupować, nawet za połowę ceny. Szkoda zdrowia.
    A jak z Ciechanami? Warto je nabyć na chwilę obecną?

Leave a comment:

• pizmak666
    replied

Leave a comment:

• kosher
    replied
    W kilka Żabkach w ostatnich dniach widziałem przeceny Bojana i Ciechanów. Terminują się listopadowe warki (27-29.11.). Przeceny -50% na Ciechana Wybornego, Lagerowego, Bojana Pilsa, Toporka, APĘ. Rozglądajcie się na półkach, w lodówkach, przy kasie, czasem to są pojedyncze sztuki.
    Swoją drogą to tylko pokazuje jak dawna grupa BRJ podupada skoro terminują się piwa z kilkumiesięcznymi datami wyjściowymi.
    Ostatnia zmiana dokonana przez kosher; 2020-11-24, 16:36.

Leave a comment:

• Hustler
    replied
    kosher Jak się dowiedziałem o tej promce parę dni temu to przy okazji zakupów rozejrzałem się za porterami, Lagerem Wiedeńskim, Pszenicznym IPA i APA. Do kolejnych dwóch Biedronek, które miałem po drodze podjechałem wczoraj i żadnego z tych piw nie było. Same smakowe wynalazki, Carlsbergi, Heinekeny, niezbyt świeże Hopfe i jedyne co było sensowne to Książęce IPA, ale promocja go nie obejmuje. Dzisiaj znajomy z innego miasta odwiedził ze 4 sklepy i poza Żywcem Białym, bezalkoholowym oraz zwykłym żadnego innego nie znalazł.

Leave a comment:

• kosher
    replied
    A czy ktoś go widział gdziekolwiek w W-wie?
    Przytuliłbym 24 sztuki na poleżakowanie

Leave a comment:

• krzychal1
    replied
    W piątek 20.11.2020 ponownie w Biedronce 12+12 gratis butelek piwa. Wybór niestety niespecjalny. Jedynie Porter Żywiecki 0,33 zasługuje na uwagę.
    Ostatnia zmiana dokonana przez krzychal1; 2020-11-19, 11:34.

Leave a comment:

• dadek
    replied
    W Bierhalle Arkadia wszystkie piwa lane do własnych butelek klienta w cenie 10 zł/litr. Te co mają zabutelkowane są w cenie 50% od ceny nominalnej. Sprzedaż przez drzwi od strony ogródka. Czynne do 21.

Leave a comment: