Promocje cenowe - nowy wątek

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• LESNICZYy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzychal1
    W piątek w Lidlu kolejny raz 8 piw butelkowych w cenie 4.
    Wymagana jest aplikacja Lidla.

https://www.pepper.pl/promocje/wszys...at-lidl-298872
    Byłem przed robotą i już było dużo facetów na stoisku piwnym . Na szczęście brali tanie piwa a towaru było bardzo dużo . Jazda na trzy telefony to już norma ...

Leave a comment:

• chechaouen
    replied
    A od poniedziałku (21.09) w Aldi Lager i Pils ze Starego Browaru Kościerzyna po 2,99 zł https://www.aldi.pl/oferty/okazja-od...5.article.html

Leave a comment:

• Petitpierre
    replied
    Oktoberfest odwołany-w Lidl'u też, ale piwa niemieckie nie. Zestaw jak kiedyś (nie marcowe), ale jest Warsteiner, Paulaner i Krombacher, ma być Erdinger.

Zajrzyj na lidl.pl i bądź na bieżąco z ofertą promocyjną ✔ sprawdź aktualne gazetki ✔ i zrób zakupy online ✔ Nie przegap okazji! ZAKUPY ROBIĘ W LIDLU 🛒

Ceny taniej niż w Monachium i można zrobić tak jak Delikatesy Centrum czyli "Oktoberfest na Twojej kanapie"

Ostatnia zmiana dokonana przez Petitpierre; 2020-09-17, 12:28.

Leave a comment:

• kosher
    replied
    To dobre wieści. Znowu będzie można zrobić zapasy kraftów i regionalsów.

Leave a comment:

• krzychal1
    replied
    W piątek w Lidlu kolejny raz 8 piw butelkowych w cenie 4.
    Wymagana jest aplikacja Lidla.

Leave a comment:

• LESNICZYy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy
    Piwo Grand Imperial Porter 0,5l 8% z browaru Amber , Kaufland za 3,49zł od 10 września .
    Doszło PINTA IIPPAA DWCIPA 6,99zł
    Brokreacja [Gryf] Miner BIPA 6,99zł

Black prawie nikt nie warzy więc warto spróbować

Leave a comment:

• kosher
    replied
    W weekend widziałem w podpoznańskim Dino plakat i akcję 11 za 10 na Browarne Pils z Ambera. Także może wybiórczo, ale informują.

Leave a comment:

• LESNICZYy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka
    Dino od jakiegoś miesiąca ma akcję 11 piw w cenie 10 (chyba że już ją znieśli).
    Raz wyczyściłem półkę z Miłka Chmielowego.
    11 za 10 jest od zawsze tylko ludzie o tym nie wiedzą bo sam sklep się tym nie chwali .

Leave a comment:

• KobiNalewka
    replied
    Dino od jakiegoś miesiąca ma akcję 11 piw w cenie 10 (chyba że już ją znieśli).
    Raz wyczyściłem półkę z Miłka Chmielowego.

Leave a comment:

• kosher
    replied
    To ja dorzucę podobną promocję- w sieci Dino od zeszłego tygodnia można dostać Witnickiego Portera za 3,49 zł./ 0,5 l.

Leave a comment:

• LESNICZYy
    replied
    Piwo Grand Imperial Porter 0,5l 8% z browaru Amber , Kaufland za 3,49zł od 10 września .

Leave a comment:

• kosher
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre
    W Delikatesach Centrum od dziś-dlatego poszedłem nad ranem, wszystkie (ale to wszystkie) żywce, zwykły, zero, sesyjne, wiedeńskie, belgijskie, apa, pszeniczne oba, no i oczywiście porter za niesamowicie niską cenę: 2,59 (polecam mieć butelki na wymianę).
    (...)
    Dzięki za info. Aż szkoda dzisiaj nie zawitać do DC po zapasy, tym bardziej, że po zmianie etykiet warki żywieckiego portera mają bardziej złożony smak.
    Wydawało mi się, że tylko IPY/APY miały być od dzisiaj w takiej niskiej cenie.
    Może ktoś się rąbnął w systemie

Leave a comment:

• Petitpierre
    replied
    W Delikatesach Centrum od dziś-dlatego poszedłem nad ranem, wszystkie (ale to wszystkie) żywce, zwykły, zero, sesyjne, wiedeńskie, belgijskie, apa, pszeniczne oba, no i oczywiście porter za niesamowicie niską cenę: 2,59 (polecam mieć butelki na wymianę).

W Lidl'u natomiast wyprzedaże, ale nie piwne, tylko alkoholowe, może ktoś zechce skorzystać.
    Tequile mixto Olmeca z 80zł na 53- nie są to wyżyny tequil'i, ale cena bardzo przyzwoita, gin Beefeater z 50zł na 33-to za darmo-klasyka, choć nie oryginalne 47vol, podobnie Malibu (w trzech odsłonach)-jak ktoś lubi, rum Havana Club 7 też na 53-cienki rum, ale jak trzeba, to cena akuratna, Soplica, ta dla dzieci, różne smaki, mini 7zł, mała 15zł (normalnie 23, np. w Carrefour)-można się zastanawiać jak ktoś jest w stanie wyprodukować nalewkę tak niskim kosztem, ale są amatorzy i amatorki, Benriach heart of Speyside tuba ze 130 na 110, nie jest to cena rewelacyjna, whisky również, ale można, zawsze jakiś zysk.

Leave a comment:

• KobiNalewka
    replied
    Kosher, limit 5 piw dotyczy chyba każdego z osobna.
    Poprzednio był limit "3", a na jedną kartę na pewno wziąłem więcej i każde mi odjęło. Zachowałem oczywiście limit 3 szt/marka.

Moim zdaniem również Urquel i Double Ambree w tej cenie godne uwagi. Z 10 lat nie piłem Zlatego Bazanta i dziś się upewniłem, że niewiele stracilem.

Polecam promo w Marketach Dino. Mają Miłosławy po 3,19 zł (butelki "b", więc można gdzieś oddać..), do tego 11 sztuk w cenie 10. Zatargałem 11 Chmielowych Lagerów na kwardat.

Leave a comment:

• kosher
    replied
    W sieciach Delikatesy Centrum oraz Mila do środy 5 sierpnia czeskie koncerniaki, Grimby ze Szczecina oraz piwa z Cieszyna z aplikacją za pół ceny.
    Jak dla mnie jedynie te ostatnie godne uwagi, na dwa telefony zakupiłem co trzeba
    Daty długie, piwa wykładane na półki dzisiaj z nowej dostawy.
    Attached Files
    Ostatnia zmiana dokonana przez kosher; 2020-07-30, 21:30.

Leave a comment: