Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
A od poniedziałku (21.09) w Aldi Lager i Pils ze Starego Browaru Kościerzyna po 2,99 zł https://www.aldi.pl/oferty/okazja-od...5.article.htmlLeave a comment:
-
Oktoberfest odwołany-w Lidl'u też, ale piwa niemieckie nie. Zestaw jak kiedyś (nie marcowe), ale jest Warsteiner, Paulaner i Krombacher, ma być Erdinger.
Zajrzyj na lidl.pl i bądź na bieżąco z ofertą promocyjną ✔ sprawdź aktualne gazetki ✔ i zrób zakupy online ✔ Nie przegap okazji! ZAKUPY ROBIĘ W LIDLU 🛒
Ceny taniej niż w Monachium i można zrobić tak jak Delikatesy Centrum czyli "Oktoberfest na Twojej kanapie"
Ostatnia zmiana dokonana przez Petitpierre; 2020-09-17, 12:28.Leave a comment:
-
To dobre wieści. Znowu będzie można zrobić zapasy kraftów i regionalsów.Leave a comment:
-
W piątek w Lidlu kolejny raz 8 piw butelkowych w cenie 4.
Wymagana jest aplikacja Lidla.
Leave a comment:
-
-
W weekend widziałem w podpoznańskim Dino plakat i akcję 11 za 10 na Browarne Pils z Ambera. Także może wybiórczo, ale informują.Leave a comment:
-
-
Dino od jakiegoś miesiąca ma akcję 11 piw w cenie 10 (chyba że już ją znieśli).
Raz wyczyściłem półkę z Miłka Chmielowego.Leave a comment:
-
To ja dorzucę podobną promocję- w sieci Dino od zeszłego tygodnia można dostać Witnickiego Portera za 3,49 zł./ 0,5 l.Leave a comment:
-
Piwo Grand Imperial Porter 0,5l 8% z browaru Amber , Kaufland za 3,49zł od 10 września .Leave a comment:
-
W Delikatesach Centrum od dziś-dlatego poszedłem nad ranem, wszystkie (ale to wszystkie) żywce, zwykły, zero, sesyjne, wiedeńskie, belgijskie, apa, pszeniczne oba, no i oczywiście porter za niesamowicie niską cenę: 2,59 (polecam mieć butelki na wymianę).
(...)
Wydawało mi się, że tylko IPY/APY miały być od dzisiaj w takiej niskiej cenie.
Może ktoś się rąbnął w systemieLeave a comment:
-
W Delikatesach Centrum od dziś-dlatego poszedłem nad ranem, wszystkie (ale to wszystkie) żywce, zwykły, zero, sesyjne, wiedeńskie, belgijskie, apa, pszeniczne oba, no i oczywiście porter za niesamowicie niską cenę: 2,59 (polecam mieć butelki na wymianę).
W Lidl'u natomiast wyprzedaże, ale nie piwne, tylko alkoholowe, może ktoś zechce skorzystać.
Tequile mixto Olmeca z 80zł na 53- nie są to wyżyny tequil'i, ale cena bardzo przyzwoita, gin Beefeater z 50zł na 33-to za darmo-klasyka, choć nie oryginalne 47vol, podobnie Malibu (w trzech odsłonach)-jak ktoś lubi, rum Havana Club 7 też na 53-cienki rum, ale jak trzeba, to cena akuratna, Soplica, ta dla dzieci, różne smaki, mini 7zł, mała 15zł (normalnie 23, np. w Carrefour)-można się zastanawiać jak ktoś jest w stanie wyprodukować nalewkę tak niskim kosztem, ale są amatorzy i amatorki, Benriach heart of Speyside tuba ze 130 na 110, nie jest to cena rewelacyjna, whisky również, ale można, zawsze jakiś zysk.Leave a comment:
-
Kosher, limit 5 piw dotyczy chyba każdego z osobna.
Poprzednio był limit "3", a na jedną kartę na pewno wziąłem więcej i każde mi odjęło. Zachowałem oczywiście limit 3 szt/marka.
Moim zdaniem również Urquel i Double Ambree w tej cenie godne uwagi. Z 10 lat nie piłem Zlatego Bazanta i dziś się upewniłem, że niewiele stracilem.
Polecam promo w Marketach Dino. Mają Miłosławy po 3,19 zł (butelki "b", więc można gdzieś oddać..), do tego 11 sztuk w cenie 10. Zatargałem 11 Chmielowych Lagerów na kwardat.Leave a comment:
-
W sieciach Delikatesy Centrum oraz Mila do środy 5 sierpnia czeskie koncerniaki, Grimby ze Szczecina oraz piwa z Cieszyna z aplikacją za pół ceny.
Jak dla mnie jedynie te ostatnie godne uwagi, na dwa telefony zakupiłem co trzeba
Daty długie, piwa wykładane na półki dzisiaj z nowej dostawy.Ostatnia zmiana dokonana przez kosher; 2020-07-30, 21:30.Leave a comment: