Promocje cenowe - nowy wątek

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• jacekwerner
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika il_cattivo
    Wybierz się do Lidla w Solarisie, wczoraj nabyłem tam dwie sztuki.

A przy okazji pierwszego posta, dzień dobry wszystkim. Będę pisał bardzo rzadko, prawie wcale.
    Dzięki za info

Leave a comment:

• LESNICZYy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre
    TESCO upada, mają zamknąć 32 sklepy, a potem kolejne. W niektórych sklepach nie tak dawno były takie akcje, że wyprzedaż alkoholu 50% taniej.
    U mnie już padło pod koniec 2018 r i skończyło się źródło Wreżli z ceną poniżej 2.50 zł jak się data końvczyła . Ogólnie drożyzna na maxa była , wyprzedaży przy likwidacji nie było . Przewieźli do innego miasta .

Leave a comment:

• kaczka116
    replied
    Wrocław na FAT-cie brak

Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka

Leave a comment:

• zbynieks
    replied
    jeeest

W Radzyniu Podlaskim już jest. Nienajgorszy, treściwy dość, ładna czekolada, mało popiołu.

Leave a comment:

• pizmak666
    replied
    Mi gdzieś mignęła informacja, że rozlew był w poniedziałek. Jeśli to prawda, to nie było opcji żeby to piwo w przeciągu trzech dni pojawiło się w każdym sklepie Lidla.

Leave a comment:

• Petitpierre
    replied
    Na paletach nawet nie mają, nie wiadomo kiedy i czy w ogóle będzie dostawa. Skoro nawet pracownicy piwa nie kojarzą, to nie sytuacja jak z piraat'ami czy GD, nie ma na sklepie, ale jest w magazynie, zaraz przywiozę paletę i wypakujemy. Podejrzewam, że nie tyle Lidl zawalił, co druga strona.

Leave a comment:

• dlugas
    replied
    Komesów 40 sztuk, za chwilę zajrzę do naszego czy zgodnie z tym, co mi obiecano, przyszła dostawa.
    Świetnie
    Daj znać jak już będą, to podjadę jutro po pracy i zgarnę (ilość sztuk zależy od jakości wyrobu)
    Pierwsze opinie w sieci są przychylne. Jest lekko alkohole, lecz nie wodniste i coś się dzieje.
    Zapytałem Bojanowo czy to przypadkiem nie receptura Ciechana 22. Odpowiedzieli, że całkowicie nowa ich receptura

Leave a comment:

• Petitpierre
    replied
    Komesów 40 sztuk, za chwilę zajrzę do naszego czy zgodnie z tym, co mi obiecano, przyszła dostawa.

Leave a comment:

• dlugas
    replied
    I widział ktoś rzeczony trunek? W moich lidlach powiedzieli, że może jutro po 10-ej.
    W trzech Lidlach w naszym mieście dzisiaj ok 8 rano brak Bojana.
    Tylko komesy (podobno słaby rzut)
    Może jutro rzucą lub po niedzieli

Leave a comment:

• il_cattivo
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner
    W Opolu też brak ...
    Wybierz się do Lidla w Solarisie, wczoraj nabyłem tam dwie sztuki.

A przy okazji pierwszego posta, dzień dobry wszystkim. Będę pisał bardzo rzadko, prawie wcale.

Leave a comment:

• Petitpierre
    replied
    TESCO upada, mają zamknąć 32 sklepy, a potem kolejne. W niektórych sklepach nie tak dawno były takie akcje, że wyprzedaż alkoholu 50% taniej.

Leave a comment:

• dadek
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox
    W Tesco od jutra:
    - Miłosław - róźne rodzaje 2,99 zł
    - Komes poczwórny, potrójny 4,29 zł
    - Komes Barley Wine 5,99 zł
    Tesco zawsze ma super "promocje" - koń by się uśmiał. W Auchan Miłosławy są w stałej cenie 2,68-2,89 (tylko Koźlak 3,57), Komesy 3,99-4,49.
    Również w Żabkach i Freshach Miłosławy można kupić stale po 12 zł w kompletach po 4 sztuki (dowolny rodzaj, można mieszać).

Leave a comment:

• jacekwerner
    replied
    W Opolu też brak ...

Leave a comment:

• DariuszSawicki
    replied
    I widział ktoś rzeczony trunek? W moich lidlach powiedzieli, że może jutro po 10-ej.
    Specjalnie pojechałem po to piwo do Lidla w moim mieście i niestety nie było

Leave a comment:

• robox
    replied
    U mnie ni widu ni słychu ...

Leave a comment: