Promocje cenowe - nowy wątek

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• robox
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin
    W przyszłym tygodniu, w IM, 3 Portery Książęce w cenie 9 zł.
    Można dodać, że jeszcze Golden Ale i IPA uczestniczą w tej samej promocji.

Leave a comment:

• robox
    replied
    W PoloMarkecie od 28 maja Grodziskie White IPA i APA po 3,49 złotego.

Leave a comment:

• Petitpierre
    replied
    Polski kraft leży. Piraat i GD wyszli na piwo albo kulturalia, natomiast pojawił się Corsendonk, wziąłem jeden 4-pak, zostały 3. Do rana pewnie 2. W poprzednie dni w ogóle go nie było.

Leave a comment:

• Brat_Piwny
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin
    Dzisiaj kupiłem za 2,99 PLN w Toruniu w sklepie Torimpex, ul. Fałata 19. Nie było oznaczenia promocyjnego...

Leave a comment:

• dlugas
    replied
    Król Lata w naszym leclercu bez promocji kosztuje 5,52zł

Trzeba pamiętać. Promocja nie zawsze równa się obniżka

Leave a comment:

• rafalek21
    replied
    Jak to mówią "do czterech razy sztuka", w końcu znalazłem ostatnie 2 czteropaki(w Starej Miłosnej), co ciekawe nie widziałem dzisiaj też nigdzie Króla Lata(jeszcze wczoraj kupiłem jedną sztukę). Milkołak też nieźle się wyprzedawał. Jedynie piw z Grodziska było pod dostatkiem. Na Warszawę jednak powinni dawać większe dostawy - i tak się sprzeda.
    Ostatnia zmiana dokonana przez rafalek21; 2018-05-25, 22:51.

Leave a comment:

• DariuszSawicki
    replied
    To już dziwna tendencja zaobserwowana przeze mnie od paru lat. W dużych miastach i w Warszawie szczególnie są jakieś problemy z dostępem piw w Lidlu. Natomiast w mniejszych miastach, jak w moim, piwa belgijskie z obecnej oferty zalegają półki.

Leave a comment:

• kosher
    replied
    Raczej skromne dostawy rzucili. Z belgów w Lidlu z podwarszawskich Ząbkach nie było nic, w ursynowskim trafiłem tylko Corsendonka. Dalej nie chciało mi się szukać.
    Zresztą w stolicy jest tyle ciekawych piw w dobrych cenach, że brak tanich belgów tak nie boli.

Leave a comment:

• rafalek21
    replied
    W tym roku nie docenili popytu w Lidlu. Na 3 sklepy wyprzedała się cała Belgia. Znalazłem tylko jednego Piraata.

Leave a comment:

• dyczkin
    replied

Leave a comment:

• DariuszSawicki
    replied
    W moim Lidlu przy ulicy Sikorskiego w Ełku są wszystkie belgijskie piwa z obecnej oferty i na dodatek tanie.
    Natomiast Król Lata jest niezbyt atrakcyjny cenowo, a Miś Wojtek to już nieporozumienie jako promocja. Kosztuje ten misiek 6,99 zł, a jakiś czas temu znalazłem to piwo na mieście poniżej 6 zł.

Leave a comment:

• Lhunbleidd
    replied
    W Koninie w jednym Lidlu (w pozostałych dwóch nie byłem) właściwie komplet, choć Piraatów kilka sztuk. Pozostałe piwa w ilości zadowalającej (w tym nasze krafty). Niżej podpisany przechwycił 2 czteropaki Draaków i jest zadowolony
    Ostatnia zmiana dokonana przez Lhunbleidd; 2018-05-24, 18:42.

Leave a comment:

• wiaterek
    replied
    W ubiegłym roku od towaru belgijskiego półki się uginały,kupowałem belgi jeszcze długo,długo po promocji.Dzisiaj po wycieczce po 4 lidlach zadowoliłam się Piratem (którego śladowa ilość) i Corsendonkiem (nieco więcej).GD ani śladu.W sklepach mówili,że wszystko zostało wystawione,nawet sprawdzali na magazynie.
    Lidl wydaje się wpuścił tego towaru o wiele mniej,nie chcąc się bujać ze sprzedażą miesiącami i do tego przeceniać.
    Poszli na łatwiznę.
    Zdrówko!

Leave a comment:

• Petitpierre
    replied
    Daję im jeszcze kredyt zaufania. Jak dostali opierdziel za "szybkość" winnicy Lidl'a, gdzie na trunek czekałem długo, a był mi potrzebny na prezent, to kolejny produkt miałem już dwa dni wcześniej niż ostatnio. Tutaj składa się cała masa elementów-niedziele, slogan kryjący "jestem krótko na półce" i czasami zwykłe lenistwo niektórych pracowników. Dodaj dwa do dwóch i choćbyś nie chciał, wychodzi pięć.

TESCO kompletnie odpuściłem. Będzie dostawa, nie będzie, wystawili coś na promocji czy nie, z moim zdrowiem, do Lidl'a mam bliżej i więcej pewności.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Petitpierre; 2018-05-24, 12:23.

Leave a comment:

• marek-
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre
    [...] rybę, która miała być w dany dzień i rano, osobiście musiałem z lodówki wyciągać; na głupie mleko też czekałem z pół godziny.
    I dlatego np. Tesco skreśliłem z listy sklepów które odwiedzam - jeśli produkty z gazetki (a z piwami jest tak tam często) trafiają na półki pod koniec trwania promocji, to szkoda czasu, paliwa i nerwów. Szkoda byłoby, gdyby Lidl poszedł w tę stronę.

Leave a comment: