A pytałeś te panie/panów jeżdżących takim ustrojstwem z paletami, koszami?
Z doświadczenia wiem, że jeśli czegoś nie ma, to warto zapytać. Jeśli w Rzeszowie są już wystawione i wchodzą z cenami na looz'ie, to czemu gdzie indziej miały być jeszcze w magazynie? Godzina obowiązuje ta sama wg kalendarza itd.
W Lidl'u zmieniła się teraz polityka. I to bardzo. Pewnie przez te niedziele. Wielokrotnie miałem sytuację, że rybę, która miała być w dany dzień i rano, osobiście musiałem z lodówki wyciągać; na głupie mleko też czekałem z pół godziny. Jakbym teraz miał smaka na króla lata, to też bym się pytał i z daną osobą flakony musiał wyrywać spod folii.
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Temat Belgów na ten czas odpuszczam. Dwa kolejne lidle zaliczone i dwa razy lipa - brak GD, Piraata i Corsedonków.
Zainteresowanych informuję, że od wczoraj sprawdziłem Lidle z ulic Muchoborskiej, Balonowej, Królewieckiej, Borowskiej i Hubskiej, oczywiście wszystko WrocławOstatnia zmiana dokonana przez Rogerson; 2018-05-24, 11:27.Leave a comment:
-
I toby się zgadzało. Wstałem 8:27, w Lidl'u byłem na 9:00 i po 9ej zacząłem śniadanie wraz z otwarciem GD. Może lekki poślizg po drodze.Leave a comment:
-
Piwa jest naprawdę mało. 48 sztuk Piraat'a i tyle samo GD. Cena wchodzi, ale brałem 4-pakami, nie wiem czy pojedyncze. Oba-warka marzec 2020. Zaraz do śniadania pójdą. Corsendonk'a nie ma. Imperiale jeszcze mniej, dokładnie 24 sztuki. Z polskich Hula Hop. Długi Weekend i Milkołak.Leave a comment:
-
Piwa jest naprawdę mało. 48 sztuk Piraat'a i tyle samo GD. Cena wchodzi, ale brałem 4-pakami, nie wiem czy pojedyncze. Oba-warka marzec 2020. Zaraz do śniadania pójdą. Corsendonk'a nie ma. Imperiale jeszcze mniej, dokładnie 24 sztuki. Z polskich Hula Hop. Długi Weekend i Milkołak.Leave a comment:
-
Upatrzony w Auchan w centrum Handlowym Korona we Wrocławiu Ciechan Wyborny Niepasteryzowany za 2,29, nie wiem czy to dotyczy wszystkich sklepów czy tylko lokalnie
ta cena to poziom eurolagerówLeave a comment:
-
Leave a comment:
-
potwierdzam, ja też byłem w 3 lidlach na pradze-północ i okolicach Wołomina i nie ma belgów :-(Leave a comment:
-
Wiem że dziś jest środa ale zazwyczaj Lidl towar z gazetki czwartkowej wystawia w środy. Objechałem 3 różne Lidly w drodze do domu i w żadnym nie było Gulden Drakka, Corsedonka i Piraata.
Tylko w jednym był komplet rzemieślników z gazetki, bo w pozostałych dwóch były tylko pojedyncze rodzaje. Co ciekawe we wszystkich ww. lidlach był ten Abbaye de.
Szkoda bo liczyłem że dziś wciągnę dwa piratyLeave a comment:
-
Kupowałem jakieś NE IPA i Black IPA po sztuce a tam rachunek 21,90 zł... podziekuję.Leave a comment:
-
Do tych ww. Belgów Lidl dorzuca jeszcze:
Abbaye de Vauclair Imperiale w butli 0,75 za 9,99.
A propos promocji na rzemieślnicze, że to niby żadna promocja to za 6,99 w specjalistykach żadnego z nw. piw nie kupisz:
Browar Raduga "Metropolis
Browar Pinta "Król Lata"
Browar ReCraft "Milkołak"
Ale Browar "Hula Hop"
Browar Wrężel "Miś Wojtek"
Browar za miastem "Długi weekend" (5,99)Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Ja już się zgubiłem. Ostatnio był ten Corsendonk czy inny? Znalazłem, że warzone tylko dla Lidl'a, browar już nie istnieje, a de Bocq się nie przyznaje do Corsendonk'ów.Leave a comment:
-
od czwartku w lidlu promo na Belgi, będzie corsendonk summum 8 blond za piątaka w takiej samej cenie Gulden Draak i Pirat za 4 złocisze. O ofercie na regionalne piwa nie piszę, bo nie jest to żadna promocja.Leave a comment:
-
W Tesco od 24 maja Miłosław Zestaw Mistrzowski - 6 różnych piw 0,5l - pokal za 29,99 złotego.Leave a comment: