Promocje cenowe - nowy wątek

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Petitpierre
    replied
    A pytałeś te panie/panów jeżdżących takim ustrojstwem z paletami, koszami?

Z doświadczenia wiem, że jeśli czegoś nie ma, to warto zapytać. Jeśli w Rzeszowie są już wystawione i wchodzą z cenami na looz'ie, to czemu gdzie indziej miały być jeszcze w magazynie? Godzina obowiązuje ta sama wg kalendarza itd.

W Lidl'u zmieniła się teraz polityka. I to bardzo. Pewnie przez te niedziele. Wielokrotnie miałem sytuację, że rybę, która miała być w dany dzień i rano, osobiście musiałem z lodówki wyciągać; na głupie mleko też czekałem z pół godziny. Jakbym teraz miał smaka na króla lata, to też bym się pytał i z daną osobą flakony musiał wyrywać spod folii.

Leave a comment:

• Rogerson
    replied
    Temat Belgów na ten czas odpuszczam. Dwa kolejne lidle zaliczone i dwa razy lipa - brak GD, Piraata i Corsedonków.

Zainteresowanych informuję, że od wczoraj sprawdziłem Lidle z ulic Muchoborskiej, Balonowej, Królewieckiej, Borowskiej i Hubskiej, oczywiście wszystko Wrocław
    Ostatnia zmiana dokonana przez Rogerson; 2018-05-24, 11:27.

Leave a comment:

• Petitpierre
    replied
    I toby się zgadzało. Wstałem 8:27, w Lidl'u byłem na 9:00 i po 9ej zacząłem śniadanie wraz z otwarciem GD. Może lekki poślizg po drodze.

Leave a comment:

• leona
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre
    Piwa jest naprawdę mało. 48 sztuk Piraat'a i tyle samo GD. Cena wchodzi, ale brałem 4-pakami, nie wiem czy pojedyncze. Oba-warka marzec 2020. Zaraz do śniadania pójdą. Corsendonk'a nie ma. Imperiale jeszcze mniej, dokładnie 24 sztuki. Z polskich Hula Hop. Długi Weekend i Milkołak.
    A ty wiesz, że ze względów zdrowotnych, śniadanie należy zjeść max 1 godzinę po obudzeniu się?!

Leave a comment:

• Petitpierre
    replied
    Piwa jest naprawdę mało. 48 sztuk Piraat'a i tyle samo GD. Cena wchodzi, ale brałem 4-pakami, nie wiem czy pojedyncze. Oba-warka marzec 2020. Zaraz do śniadania pójdą. Corsendonk'a nie ma. Imperiale jeszcze mniej, dokładnie 24 sztuki. Z polskich Hula Hop. Długi Weekend i Milkołak.

Leave a comment:

• blimak1
    replied
    Upatrzony w Auchan w centrum Handlowym Korona we Wrocławiu Ciechan Wyborny Niepasteryzowany za 2,29, nie wiem czy to dotyczy wszystkich sklepów czy tylko lokalnie
    ta cena to poziom eurolagerów

Leave a comment:

• concerto
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kler700
    potwierdzam, ja też byłem w 3 lidlach na pradze-północ i okolicach Wołomina i nie ma belgów :-(
    Hmmm. Znaczy się prawdę mówią, że jesteśmy niemieckim protektoratem. W Polsce przecież jak jest przepis czy termin, to wszyscy zaradni to obchodzą. Zmienia się na gorsze, niemieckie.

Leave a comment:

• kler700
    replied
    potwierdzam, ja też byłem w 3 lidlach na pradze-północ i okolicach Wołomina i nie ma belgów :-(

Leave a comment:

• Rogerson
    replied
    Wiem że dziś jest środa ale zazwyczaj Lidl towar z gazetki czwartkowej wystawia w środy. Objechałem 3 różne Lidly w drodze do domu i w żadnym nie było Gulden Drakka, Corsedonka i Piraata.

Tylko w jednym był komplet rzemieślników z gazetki, bo w pozostałych dwóch były tylko pojedyncze rodzaje. Co ciekawe we wszystkich ww. lidlach był ten Abbaye de.

Szkoda bo liczyłem że dziś wciągnę dwa piraty

Leave a comment:

• KobiNalewka
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rogerson

A propos promocji na rzemieślnicze, że to niby żadna promocja to za 6,99 w specjalistykach żadnego z nw. piw nie kupisz:
    Tak właśnie myślałem. Coraz rzadziej odwiedzam "specjalistyka" w moim mieście. W ostatnich tygodniach byłem 2 razy i dwa razy dostałem po głowie cenami. Za 7 zł to można sobie u mnie kupić takiego Cienkiego Bolka, bo np Doctory, Radugi itp to 8,50 w górę.
    Kupowałem jakieś NE IPA i Black IPA po sztuce a tam rachunek 21,90 zł... podziekuję.

Leave a comment:

• Rogerson
    replied
    Do tych ww. Belgów Lidl dorzuca jeszcze:

Abbaye de Vauclair Imperiale w butli 0,75 za 9,99.

A propos promocji na rzemieślnicze, że to niby żadna promocja to za 6,99 w specjalistykach żadnego z nw. piw nie kupisz:

Browar Raduga "Metropolis
    Browar Pinta "Król Lata"
    Browar ReCraft "Milkołak"
    Ale Browar "Hula Hop"
    Browar Wrężel "Miś Wojtek"
    Browar za miastem "Długi weekend" (5,99)

Leave a comment:

• Lhunbleidd
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kler700
    od czwartku w lidlu promo na Belgi, będzie corsendonk summum 8 blond za piątaka w takiej samej cenie Gulden Draak i Pirat za 4 złocisze. O ofercie na regionalne piwa nie piszę, bo nie jest to żadna promocja.
    No i to jest pozytywna wiadomość. Tym razem Gulden Draaki biorę od razu do leżakowania

Leave a comment:

• Petitpierre
    replied
    Ja już się zgubiłem. Ostatnio był ten Corsendonk czy inny? Znalazłem, że warzone tylko dla Lidl'a, browar już nie istnieje, a de Bocq się nie przyznaje do Corsendonk'ów.

Leave a comment:

• kler700
    replied
    od czwartku w lidlu promo na Belgi, będzie corsendonk summum 8 blond za piątaka w takiej samej cenie Gulden Draak i Pirat za 4 złocisze. O ofercie na regionalne piwa nie piszę, bo nie jest to żadna promocja.

Leave a comment:

• robox
    replied
    W Tesco od 24 maja Miłosław Zestaw Mistrzowski - 6 różnych piw 0,5l - pokal za 29,99 złotego.

Leave a comment: