W Koninie są i bocki, wczoraj zakupiłem sobie kontrolnie Gulden Draaka. Bardzo nagazowane, chyba sypło im się za dużo cukru do refermentacji. Dziś planuję ciąg dalszy belgijskich podróży.
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziJest wszystko, ale Gauloise blond, a nie ambree, natomiast koźlak nie wchodzi dzisiaj, czyli trzeba jutro się pchnąć. Zainteresowanie średnie, przeważnie ludzie biorą pojedyncze sztuki. Piraat w nowej szacie graficznej i z nowym kapslem.
Przy Draakach usłyszałem od pani oglądającej te piwa "pan widział że to ma 10% alkoholu? Nie biorę!". Zasugerowałem podzielenie jednego na 2 osoby, ale nie przekonałem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marek- Wyświetlenie odpowiedziDziś rano wciąż nie wchodził...Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
Last edited by dlugas; 2017-05-25, 12:49.
Comment
-
-
Belgia w lidlowskiej gazetce jest z cenami za szt. i nie ma problemu by rozrywać czteropaki, ale trzeba być czujnym bo piwo wchodzi z butelki lub z kartonu. Mi pani omyłkowo skasowała 4 x za czteropak bo ten sie akurat zeskanował i powstało zamieszanie ze zwrotem na karę i pioruny w oczach kolejkowiczów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marianowar_pl Wyświetlenie odpowiedziSzkło nie jest takie złe. Snifter glass raczej na pewno kupie. Teku też fajne. Trzecie to bardziej Stout glass niż IPA glass. Czwarte to zwykła szklanka więc raczej słabe.
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziTo nie stout ani ipa tylko cos na wzor Craft master one, i nie Teku, Teku ma inna czasze, to cos na ksztalt sensorika od Krosna. Czy nauczycie sie rozroznoac Teku? :P
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
jakbyś nie zauważył wszyscy zdajemy sobie sprawę, że to nie są opatentowane wzory tylko "prawie" "podobne" "ala" itp.
Napisałem z głowy IPA glass bo to pierwsze mi przyszło na palce. Czy to Craft master one czy sripa stałt glas, czy to ważne?
masz ochotę kupujesz, masz szkieł pół kuchni lub gardzisz "podróbkami" to pomijasz temat milczeniem
zdrów "szejkerem" czy tam noniciemLast edited by dlugas; 2017-05-27, 09:26.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kentaki Wyświetlenie odpowiedziwszystkie kupiłem na sztuki. Nie wchodził ale pani zrobiła 0,25 x kod i gitara
Comment
-
Comment