Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SteamPunker
Wyświetlenie odpowiedzi
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marqqq Wyświetlenie odpowiedzi
Cztery Żywiec specjały za 10 zł w Tesco. Nie wiem czy porter też. Pisze różne rodzaje.
\właśnie kupiłem 4x porter i 4 x ŻAPA
chyba trzeba będzie dokupić więcej sztuk czarnego bo zaraz zniknie a już go jest mało
Comment
-
-
Można mieszać też dowolnie, nie jest powiedziane, ze muszą być 4 takie same żywce. Ponieważ u nas było oblężenie, udało mi się uratować 7 ostatnich porterów i aby załapać się na 2gą promocję jedno APA. Wg rachunku zaoszczędzone 15zł. Pozostało trochę APA, białego najwięcej i saison wymieszany z amerykańskim pszenicznym-szata flaszki się zlała w jedno.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Warzywo Wyświetlenie odpowiedziLeclerc Bielany - piwa z Radugi, za 4, 50. I to kupuję litrami, piję sesyjną ipę i ok. Takie ceny powinny być standartemLast edited by Swiecz; 2017-07-16, 21:27.Browar domowy (kooperacyjny) BrewIT
Comment
-
-
W Krakowie na LEA (monopolowy ok nr 80 bodajże idąc od Placu Inwalidów, za Kijowską sporo dalej, za ryneczkiem i burgerami u Szwagra), po tej samej stronie co u Szwagra.
Promocja na Cornelius Brown Ale i Bitter Ale. 2,40zł, data do połowy września bodajże.Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
W Malpce Express jest Zdunskie za 2,10 jak sie wezmie 2 piwa.
Piwo jest dobre i schodzi, np na Fredry w Poznaniu mieli pare sztuk juz tylko.
W Intermarche od dzis bodajze Valentins pszeniczny jasny i ciemny za 3ke.
Maja jescze Zlatopramena i Staropramena za 3ke tez ale nie wiem czy nie szkoda na to kasy?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziW piątek 28 lipca, w Netto kartonik z 20 butelkami 0,5l Budweisera w promocji za 47,80 złotego.
Comment
-
Comment