Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lhunbleidd
Wyświetlenie odpowiedzi
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dziś w Kaufie we Wrocławiu widziałem:
Lager Cieszyński za 4,99,
Jurajska Pomarańcza za 6,39.
Trudno mi odnieść się czy to promocja, bo aktualnej gazetki nie znam ale piwa stoją w miejscu przeznaczonym na artykuły promocyjne, więc...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Swiecz Wyświetlenie odpowiedziW "Piotr i Paweł" koło Ikea Targówek (Warszawa) 2 piwa Radugi ("Some Like It Hot" i "Lift to the Scaffold") po 1,99/butelkę do wyczerpania zapasów - pewnie dlatefo że daty mają do 31.07.2017
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziDo wtorku w Żabkach piwo Miłosław (Blonde Ale, Witbier, Niefiltrowane, Pilzner) w promocji "2 za 5 zł".
Comment
-
-
W Kauflandzie od 5 sierpnia m.in.:
- Browar Niechanowo "Lager 60", "Pszeniczne 20" po 4,49 zł
- Browar Wiślany "Dobry Pasterz" po 2,85 zł
- Browar Gloger "Sztos", "Szaman" po 5,99 zł
- Fortuna, wybrane rodzaje po 2,99 zł
- Staropolski BestBir 4,7% lub 6,1% po 2,99 zł
- Złoty Bażant po 3,09 zł
- Budweiser po 2,69 zł
Comment
-
-
Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
Malpka Express: Zdunskie caly czas po 2.20 / Bedok tez ze Staropolskiego za 2zl
Biedronka: Kustosz Pszeniczny 2zl
Mila: Krafty i zagranica od 3.80 http://www.alleceny.pl/promocje/mila/159/alkohole
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwneAuto Wyświetlenie odpowiedziMalpka Express: Zdunskie caly czas po 2.20 / Bedok tez ze Staropolskiego za 2zl
Biedronka: Kustosz Pszeniczny 2zl
Mila: Krafty i zagranica od 3.80 http://www.alleceny.pl/promocje/mila/159/alkohole
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziSzkoda zycia zeby pic kiepskie piwa
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziWlasnie tamte piwa topdrufokraftogowna sorry that's true
Comment
-
Comment