Z częstotliwością i konsekwencją właśnie mają problem. Jak będzie to irlandzkie, choć browar do niego się nie przyznaje (a dla Lidl'a zrobił jeszcze lager i stout), to przygarnę.
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziTa promocja ruszyła pod nazwą "uczta lokalnych smaków" już od poniedziałku, przynajmniej w warszawskich Auchanach (na pewno ten na Woli i na Ursynowie).
Wybór piw jest o wiele większy niż w gazetce, przede wszystkim króluje BRJ, prawie pełen wybór ich lagerów z Bojana, Lwówka i Ciechana między 2.49 a 2.99, ipy-apy między 4.49-4.99, poza tym trochę niższe ceny na piwa z Kamionki (Konstancin, Czarnków), Grybowa i Kormorana.
Można też trafić ciekawostki np. Milkołak z ReCraftu za 4.49 zł. (Wola Park).
Szczun z SzałuPiw był po 5,99 ale co najlepsze, przeceniony z 6,99. Nigdy nie widziałem tego piwa za mniej niż 9 zeta, nawet 3 lata temu. Nowa warka do 08.03.2018 roku, świetna bo zdążyłem już wypić parę dni temu. Szkoda że tylko 4 butelki stały na półce, bo kupiłbym i 20 gdyby tyle było.
Praktycznie wszystkie piwa są przecenione, mniej lub bardziej. Jest dawno nie widziany przeze mnie we Wro Porter z Perły. Widziałem coś z Radugi za 6 z groszami, Dr Brew bodajże Kinky, AIPA, DIPA, Perfect Lager i Summer Ale.
Comment
-
-
W Tesco (przynajmniej w Rzeszowie) Ciechan Wyborne jest od ponad tygodnia po 2,04zł plus kaucja
Jeszcze wersja nie utrwalone. Chyba zrzuty z hurtowni czy coś.
Pomimo ceny, się nie skusiłem. Data była do końca września
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziNie wiem jak u Was, ale do Rzeszowa nie dojechała Brytania, nawet nie stoi taka wielka paleta w folii do rozpakowania; na magazynie też nie mają. Trzeba pójść jutro.
Comment
-
-
Dobry news, dziś skończyła się promocja w IM.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziW Tesco od jutra piwa Finest w promocji "2 za 6zł" oraz Grodziskie AIPA, IPA obniżona cena z 3,99 zł na 3,99 zł
Zielonej jeszcze nie dowieźli od czasu jej premiery.
Poszukajcie czy wyprzedają u Was Mastne oraz Porter z Cieszyna
U mnie Mastne 3,50zł
Porter 4,89zł
Czarny niestety był tylko jeden. Mastnych stoi z 6, lecz mi ich nie potrzeba
U mnie postawili to z boku półek stoiska z piwami w lodówce, koło żubrów i harnasiów :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziDobry news, dziś skończyła się promocja w IM.
i Cornelius IPA za 2,99
Comment
-
Comment