Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher
Wyświetlenie odpowiedzi
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rogerson Wyświetlenie odpowiedzi
Gdzieś mi się o oczy obiło, że w przyszły czwartek ma być znów coś z Ale Browaru ale nie wiadomo jeszcze co.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziW BIEDRZE witbier Hoegaarden 9,99 zl za but. 0,75. Niby dobra cena, ale jednak się nie skusiłem. Może komuś...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj zakupiłem w Biedronce za 5,95 złotego ... nie wiem, czy to cena regularna, bo nie było wywieszki, tylko na czytniku sprawdziłem.
Następnie obniżka do 9,99zł
i jeśli gdzieś zalegało o kolejne miesiące to teraz zjazd na 5,95zł
Za tyle pewnie bym kupił
Z leffe było podobnie
Comment
-
-
-
Pszenica juz jest w tej cenie od dzisiaj.
W Bytomskim Aldiku Abdij van 't Park Bruin i Blonde sa po 2.50Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
A w Lidlu Perlenbachery po... 1,19zł. Pod warunkiem zakupu parzystej ich liczby.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziPszenica juz jest w tej cenie od dzisiaj.
W Bytomskim Aldiku Abdij van 't Park Bruin i Blonde sa po 2.50Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
Comment