Promocje cenowe - nowy wątek

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• kosher
    replied
    W moich DC dostępna warka 17.11.24. Zaskakuje na plus ułożenie, brak charakterystycznej nuty gryzącego alkoholu, płynna kawa i czekolada w smaku. Warto. Za 4.49 dokupię.

Leave a comment:

• Petitpierre
    replied
    Od wczoraj w Delikatesach Centrum Żywiec porter 4,49. Bardzo zacna warka; oficjalna cena już zbliża się do 7 złotych.

Leave a comment:

• kosher
    replied
    W sieci Netto do niedzieli wszystkie piwa butelkowe niezależnie od marki -30% taniej.
    Zainteresowanie z tego co widziałem niewielkie, półki pełne, łatwo można dostać w dobrych cenach piwa m.in. z Fortuny, Revolty, Profesji, Innych Beczek, Hoplali czy Grodziska Wlkp.

Leave a comment:

• LESNICZYy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher
    W hipermarketach chyba już jedynie Selgros trzyma korzystne ceny, jeśli chodzi o piwa z Kormorana i Cieszyna.
    Jeszcze Auchan ma dobre ceny Cieszyna , Noszak 3,49 zł niedawno był , tylko ja wolę goryczkową IPA .

Leave a comment:

• kosher
    replied
    W stolicy lipa, chociaż wróciła Schlenkerla do Lidli, po to jeszcze się wybiorę.
    W hipermarketach chyba już jedynie Selgros trzyma korzystne ceny, jeśli chodzi o piwa z Kormorana i Cieszyna.
    Ostatnia zmiana dokonana przez kosher; 2022-12-03, 22:11.

Leave a comment:

• dadek
    replied
    Lokalnie. Dziś byłem w dwóch Lidlach w Warszawie, nic się nie zmieniło - ceny na krafty takie jak były.

Leave a comment:

• LESNICZYy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SupeR_PiwosZ

A to nie lokalna przecena? Bo dzisiaj akurat byłem w Lidlu i nic takiego nie widziałem.
    Byłem w dwóch i była promocja , w trzecim też podobno jest .

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy
    W Lidlu przecenione starsze krafty w cenie 3 do 5 zł , daty do sierpnia 2023 . Nabyłem ponad 20 piw , których jeszcze nie piłem . Plus trochę na zapas ...
    A to nie lokalna przecena? Bo dzisiaj akurat byłem w Lidlu i nic takiego nie widziałem.

Leave a comment:

• LESNICZYy
    replied
    W Lidlu przecenione starsze krafty w cenie 3 do 5 zł , daty do sierpnia 2023 . Nabyłem ponad 20 piw , których jeszcze nie piłem . Plus trochę na zapas ...

Leave a comment:

• kosher
    replied
    Trzeba dwie sztuki kupić, żeby uzyskać taką cenę, ale oferta dobra. Nie korzystałem z apki.
    Ostatnia zmiana dokonana przez kosher; 2022-11-26, 00:41.

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Aktualnie Porter Ż w Stokrotce w cenie 4 PLN z apką.

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Ta wyprz ma związek z wprowadzeniem do sprzedaży przez Bojanowo Tropical Stouta. Choć 4,5 PLN za żipę (0,5l) to znośna cena.

Leave a comment:

• kosher
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen
    W Żabkach wyprzedają te małe ŻIPY i ŻAPY w butelkach 0,33, które zrobił im Bojan. Obie za 2,99 zł
    Od dobrych kilku tygodni już ta oferta w Żabach. ŻIPA lepsza niż ŻAPA. Jeszcze można gdzieniegdzie trafić Pintę Król Lata i Kwas Tau za 4.99 zł.

Leave a comment:

• chechaouen
    replied
    W Żabkach wyprzedają te małe ŻIPY i ŻAPY w butelkach 0,33, które zrobił im Bojan. Obie za 2,99 zł

Leave a comment:

• kosher
    replied
    Komesowe RISy warto kupować, można pić od razu, można też poleżakować, jest słodko, ale jest też dobra czekoladowa kontra. Porter też można leżakować choć nieco gorzej z nim czas się obejdzie, Potrójny i Poczwórny bardzo korzystnie znoszą leżakowanie, tutaj wręcz nie piłbym świeżo po zakupie, przeleżakowane około roku sztuki bardzo zyskiwały u mnie na smukłości i braku odczucia spirytusu w smaku. Za to barliłajno to straszny ulep, Fortuna powinna zmienić mu recepturę. Dla mnie to on świeżo po zakupie jak i poleżakowany daje podobny efekt cukierniczki.

Leave a comment: