To już dziwna tendencja zaobserwowana przeze mnie od paru lat. W dużych miastach i w Warszawie szczególnie są jakieś problemy z dostępem piw w Lidlu. Natomiast w mniejszych miastach, jak w moim, piwa belgijskie z obecnej oferty zalegają półki.
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jak to mówią "do czterech razy sztuka", w końcu znalazłem ostatnie 2 czteropaki(w Starej Miłosnej), co ciekawe nie widziałem dzisiaj też nigdzie Króla Lata(jeszcze wczoraj kupiłem jedną sztukę). Milkołak też nieźle się wyprzedawał. Jedynie piw z Grodziska było pod dostatkiem. Na Warszawę jednak powinni dawać większe dostawy - i tak się sprzeda.Last edited by rafalek21; 2018-05-25, 21:51.
Comment
-
-
Król Lata w naszym leclercu bez promocji kosztuje 5,52zł
Trzeba pamiętać. Promocja nie zawsze równa się obniżka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziW przyszłym tygodniu, w IM, 3 Portery Książęce w cenie 9 zł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziW przyszłym tygodniu, w IM, 3 Portery Książęce w cenie 9 zł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziW PoloMarkecie od 28 maja Grodziskie White IPA i APA po 3,49 złotego.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Od wtorku w kerfie:
Atak Chmielu, A ja pale ale - 6,39
Piernikowy foch - 5,99
Raduga (Trapeze, Last Summer, African Queen, Apache, Metropolis) - 6,98
Miłosław - 2,89
Doctor Brew (Summer, AIPA i chyba American Witbier) - 5,99
Noteckie - 3,29
Kormoran jasne, ciemne - 3,99
Porter Łódzki - 3,99
Leffe - 4,99
Grimbergen - 7,99
Franziskaner - 4,99
Lindemans - 6,49 w aplikacji
Duval - 7,99
Holba, Zubr - 3,99
Trooper - 9,99
Guinness - 19,99
To takie ciekawsze. Ogolnie 8 str piw
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziMiłosław "Warzy śmiało" (wszystkie zestawy 4x0,5l + pokal ) po 29,99 złotego.
Comment
-
-
Może się zorientowali, że miejsce jednego piwa zajmuje koszmarne szkło? W ogóle ten zestaw mało atrakcyjny (jak pamiętam pilzner, niefiltr, blonde i marcowe), wszystkie te piwa w Delikatesach Centrum można dostać dużo taniej.Last edited by Petitpierre; 2018-06-05, 09:21.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziMoże się zorientowali, że miejsce jednego piwa zajmuje koszmarne szkło? W ogóle ten zestaw mało atrakcyjny (jak pamiętam pilzner, niefiltr, blonde i marcowe), wszystkie te piwa w Delikatesach Centrum można dostać dużo taniej.Last edited by KobiNalewka; 2018-06-05, 10:44.
Comment
-
Comment