Promocje cenowe - nowy wątek

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• chechaouen
    replied
    Na stacjach benzynowych BP wyprzedają piwo
    Wąsosz [SzałPiw] - Mango Wheat - 2.49 zł
    Błonie [SzałPiw] - Tropical APA - 2.49 zł
    Byłem na kilku na warszawskiej Pradze i sporo tego było. Daty czerwiec/lipiec

Leave a comment:

• kosher
    replied
    Auchan M1 Marki
    Błąd cenowy- Firn z Browaru Spółdzielczego wchodzi po 10.99
    Czyli jakieś 50 zł. mniej.
    Wziąłem 5 sztuk, zostało na półce jeszcze około 15-tu.
    Kto pierwszy ten lepszy

​​​​​​​ Click image for larger version

Name:	firn1.jpg
Views:	505
Size:	26,9 KB
ID:	2324912Click image for larger version

Name:	firn2.jpg
Views:	517
Size:	22,7 KB
ID:	2324913

Leave a comment:

• e-prezes
    commented on 's reply
    Powiem szczerze, że brakuje mi tej ipki za 3,49 złociszcza. Prosta, bez udziwnień, za historyczne "złotypisiąt", bez paragonu na zwrot opakowania. Szkoda, że już end

• Hofander
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre
    Tak, warte, przeczytaj moje recenzje. Miałem obawy, ale wyszła duża poprawa.
    Faktycznie oba smoki są gotowe do picia. Skończyło się u mnie na 6 zestawach bo przelicznik Spejsona zacny.

Leave a comment:

• Petitpierre
    replied
    Tak, warte, przeczytaj moje recenzje. Miałem obawy, ale wyszła duża poprawa.

Leave a comment:

• Hofander
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre
    Przedstawiać nie trzeba, Lidl, pudełko szczęścia, już 40zł, ale same dobre piwa, Piraat normalny i Triple Hop, GD i GD 9000, Bornem Dubbel i Tripel. Nie dużo pudełek na sklep, chyba z 6. Całe pudełko dzisiaj oceniłem, można się odnieść
    Bornemy warte mszy? Mam 2 pudła i nie wiem czy warto robić zapas. Karmel w składzie straszy.

Leave a comment:

• Petitpierre
    replied
    Przedstawiać nie trzeba, Lidl, pudełko szczęścia, już 40zł, ale same dobre piwa, Piraat normalny i Triple Hop, GD i GD 9000, Bornem Dubbel i Tripel. Nie dużo pudełek na sklep, chyba z 6. Całe pudełko dzisiaj oceniłem, można się odnieść

Leave a comment:

• kosher
    replied
    Auchan, King Cross Marcelin na Bukowskiej w Poznaniu- Tajemniczy Ogród (RIS) z Nooka- 7.63 zł. Warka do 2026 roku. Oferta do 08.03.Sporo jeszcze było dzisiaj na półce.

Click image for larger version

Name:	IMG_20220305_134847.jpg
Views:	293
Size:	49,3 KB
ID:	2324325
    ​​​​​​​

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Pszenica w puszce za 1.99 jest jedną z lepszych i najtańszych. Polskie się nie umywają do niej. Dlatego trochę się boję, bo ani stout, ani red ale, ani IPA nie jest typowo niemiecka, więc nie wiem czy dobra za tę cenę. Niemniej CCC.

Leave a comment:

• LESNICZYy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
    W Kaufie pojawiła się marka Beeraclez. Warzone piwa przez niemiecki browar Eichbaum z Mannheim w styach Imperial IPA, Imperial Red i Imperial Stout są pewnie klonami piw z serii Steam Brew z Lidla. Ceny nie odnotowałem, ale pewnie mocno korzystna skoro dla sieciówki.
    Tanioooo 3.49 zł , ale jest tyle dobrego piwa do wypicia ...

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    W Kaufie pojawiła się marka Beeraclez. Warzone piwa przez niemiecki browar Eichbaum z Mannheim w styach Imperial IPA, Imperial Red i Imperial Stout są pewnie klonami piw z serii Steam Brew z Lidla. Ceny nie odnotowałem, ale pewnie mocno korzystna skoro dla sieciówki.

Leave a comment:

• LESNICZYy
    replied
    Od jutra w Kaufie Komes porter za 4,59 zł , mam 2 szt piwnicy więc wezna tylko z 6 szt na leżak .
    Tanio to już Polsce było więc jest ostatnia szansa na dobrą cenę .

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
    W Kaufie promocja na Miłosawskie IPA bez % za 3.33 PLN w puszce 0,5 litra...
    Aktualnie jest po 2.80 za puszkę 0,5.

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    W Kaufie promocja na Miłosawskie IPA bez % za 3.33 PLN w puszce 0,5 litra oraz Koronowo APA po 4.49 PLN za 0,5 litra.

Leave a comment:

• Petitpierre
    replied
    Barley wine była jedna sztuka na te 6 komesów.

Leave a comment: