U mnie w żabce ( Mińsk Mazowiecki) w niedalekiej okolicy są tylko sosnowe miłosławy
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
W Oszołomach od kilku dni pojawiły się strefy promocyjne pod nazwą Targi Smaków.
Posegregowano na regiony wybiórcze krajowe piwa i ustawiono lepsze promocyjne ceny.
Nie są to jakieś duże obniżki, ale można trafić ciekawostki np. wszystkie piwa z Browaru Spółdzielczego po 3.99 zł.
Oferta do 25 września.
Comment
-
-
aaaaa i jeszcze..
Biedronka:
BeerLab (3 albo 4 rodzaje) po 4,99 złLast edited by KobiNalewka; 2019-09-18, 17:47.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedziNa Oberschlesien jest . Skąd jesteś chopie ?
Nie wiem czy oferta ogólnopolska, ale w Aldim kupiłem niedawno Brooklyn Lager za 2,50 zł. Całkiem niezłe piwko, nie jest zbyt słodowe i co najważniejsze brak w nim jakichś kukurydzianych oraz warzywnych aromatów i posmaków.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka Wyświetlenie odpowiedziW Biedrze z wyprzedaży po za gazetkowych, jest jeszcze Waszczukowa desitka 3,99 zł
Comment
-
-
W Biedronkach w Wielkopolsce (nie wiem jak w reszcie kraju) Miłosław Koźlak oraz Miłosław Sosnowa APA po 3.99 zł. za sztukę, a przy kupnie dwóch sztuk cena spada do 3.49 zł., można miksować oba rodzaje.
Widziałem także w wyprzedaży Stary Browar Kościerzyna Pils i Pszeniczne po 2.99 zł.
Comment
-
Comment