Promocje cenowe - nowy wątek

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• LESNICZYy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre
    Lidl w ramach tygodnia regionalnego walnął Noszaka za 3,5zł, bw i porter malinowy po 5zł i Perłę porter za 4zł. Niestety, mało tego, a jak wyłożyli wcześniej (mimo że to niezgodne z dotychczasową polityką post factum), to może już nie być. Np. komesów zostało 6 sztuk.
    Zawsze wykładają dzień wcześniej , Komes jeszcze miałbyć 12% Barley Wine . U mnie zostały tylko 2 szt Malinowego już wczoraj , więc nie wiem czy dotarł .

Leave a comment:

• Petitpierre
    replied
    Lidl w ramach tygodnia regionalnego walnął Noszaka za 3,5zł, bw i porter malinowy po 5zł i Perłę porter za 4zł. Niestety, mało tego, a jak wyłożyli wcześniej (mimo że to niezgodne z dotychczasową polityką post factum), to może już nie być. Np. komesów zostało 6 sztuk.

Leave a comment:

• LESNICZYy
    replied
    Dziś międzynarodowy dzień stoutu , promocje na ciemne piwa (zależy od strony) na piwnemosty i funkyshop .

Leave a comment:

• kosher
    replied
    Jak wiadomo, że coś ciekawego szybko zejdzie z półki to wybieram w W-wie Lidla bez kas samoobsługowych, bo tam rzadziej młode birgiczki trafiają ​​​​​​​​​​
    A i tak dzisiaj około południa zestaw ze szkłem Funky Fluid wziąłem przedostatni, puszek Hopito, FF było jeszcze dużo.

Leave a comment:

• LESNICZYy
    replied
    Jeżeli sa fajne piwa w Lidlu to odwiedzam go dzień prędzej , przeważnie towar stoi na półkach lub na palecie . Po mojej wizycie zostało 25 szt puszek , to trochę mało jak na 62000 mieszkańców . Jutro degustacja i decyzja czy coś jeszcze dokupić , to już może byc polowanie .

Byłem także w kerfie i Bojana nie uświadczyłem , ten mój zawsze jet kiepski więc norma . Moja by się napiła coś lekkiego a nie BOSS LEVEL

Leave a comment:

• Petitpierre
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy
    W Lidlu puszki Funky Fluid i Hopito za 8 zł , na necie 12-15zł plus przesyłka , dość mocne volty , goryczka też się pojawia . U mnie rzucili 40 szt . Faworytem mym BLACK IPA z FF .
    Dopiero w 3cim Lidl'u udało się dostać Black IPA-owszem owszem-jest wątek do recenzji? oraz hopita dwa. Ogólnie jest potężnie mało. FF black ipa 2 kartoniki, Hopito, pomięszane Ghost Train i Boss Level-jeden kartonik. To akurat jest Lidl już taki zapomniany, mniej się tam chodzi, dlatego wybór nawet 4 tygodnie wstecz. W Lidl'ach regularnych nawet palety pół, a sok prawdziwy Wosana 3 litry wyrąbali już w sobotę-miał być od poniedziałku, a w tym zapomnianym spokojnie wziąłem dwa.

Leave a comment:

• kosher
    replied
    Swoją drogą niezłe czasy nastały jak piszemy o promocyjnych cenach w granicach 8-10 zł.
    Kilka lat temu było by to jeszcze nie do pomyślenia.

Leave a comment:

• LESNICZYy
    replied
    W Lidlu puszki Funky Fluid i Hopito za 8 zł , na necie 12-15zł plus przesyłka , dość mocne volty , goryczka też się pojawia . U mnie rzucili 40 szt . Faworytem mym BLACK IPA z FF .

Lokalnie w Auchan dorwałem puszki FF z Nelsonem , te serii EURO za 7,99 zł . Jeszcze jakieś pastry-srasry były na promo za 9.99 zł .
    Ostatnia zmiana dokonana przez LESNICZYy; 2021-10-20, 19:50.

Leave a comment:

• dadek
    replied
    W dużych Carrefourach w dniach 19-24.10 promocja na Bojany w systemie 2+2 gratis. Uczestniczą piwa:
    - Bojan Tradycyjne
    - Bojan Toporek
    - Bojan Ciacho
    Kupując 4 sztuki wychodzi 2,50 zł za jedno piwo (+kaucja 0,60).

Leave a comment:

• kosher
    replied
    Kormoran Festbier we wszystkich Żabkach do 19 X po 4.99 zł.

Leave a comment:

• Petitpierre
    replied
    Ładny goblet, choć współczesny. Mnie na targu staroci udało się wyhaczyć 2 goblety z lat 70tych i to Rochefort'a! Cenę przemilczę, bo to normalnie jak Boże Narodzenie w lipcu.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Petitpierre; 2021-08-31, 13:39.

Leave a comment:

• dadek
    replied
    W Leclerc Ursynów wczoraj kupiłem zestawy belgijskiego browaru St. Feuillien 3x0,33 l + zajebisty kielich przecenione z 56,99 na 19,99. Są 2 rodzaje. Nie znam tego browaru, nigdy nie piłem ale mam nadzieję, że się nie zawiodę. Na półce jeszcze trochę zostało.

Click image for larger version  Name:	20210829_162809.jpg Views:	0 Size:	30,0 KB ID:	2320290
    Ostatnia zmiana dokonana przez dadek; 2021-08-30, 02:18.

Leave a comment:

• kosher
    replied
    Sieć Duży Ben wkroczyła do Warszawy.
    Na otwarcie sklepu róg Jana Pawła II i Miłej przez najbliższy miesiąc można trafić m.in. na promocyjne Pinty- Bawarka 4.99, A Ja Pale Ale i Atak Chmielu po 5.99 zł.
    na Siedmiogrodzkiej róg Karolkowej identyczne ceny, ale przez ostatnie kilka dni.

Leave a comment:

• kosher
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krakus
    Nie wiem, jak w innych Żabkach, ale na warszawskim Bemowie były dzisiaj Miłosławy: Pilzner i Niefiltrowane po 2,70 zł za butelkę plus kaucja przy zakupie 3 sztuk.
    Do 31 sierpnia ta promocja w całym kraju, działa tylko z aplikacją Żabki.

Leave a comment:

• Krakus
    replied
    Nie wiem, jak w innych Żabkach, ale na warszawskim Bemowie były dzisiaj Miłosławy: Pilzner i Niefiltrowane po 2,70 zł za butelkę plus kaucja przy zakupie 3 sztuk.

Leave a comment: