Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen
Wyświetlenie odpowiedzi
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hansiq Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie się pochwalili.
TESCO - W Pogoni Za Piwnym Craftem:
Chwilę trwało, ale w końcu się udało. Dziś już oficjalnie:
CAŁY KRAFT 1PLN TANIEJ Z KARTĄ CLUBCARD
Have Fun!
Jankes i Bojan Maorys - 6,99 - promocja 5,99 - 1,00 zł z kartą = 4,99
Za butelki nie policzyli
Zniknął Wrężel, pojawiły się Kraftwerki z serii HedgeHog (śjakieś nowe?) w cenie 6,99 i 6,49. Stoją też nadal różne wąsy z Wąsosza po 6,99. Zniżka -1,00 zł na wszystkie "rzemieślnicze".
Czuwaj!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziTo nie jest błąd. Wszystkie Miłosławy (Pilsner, Niefiltrowane, Marcowe, Górnej Fermentacji) w sieci hipermarketów Carrefour są teraz w promocji za 2.49.
Comment
-
-
Korzystna promocja!
W szczecińskim Carrefourze na ul.Mieszka I-go.
Angielski BOMBARDIER 500ml w cenie 1.99zł. Termin do 1.06.2016.
Francuski CH'TI Ambree 330ml w cenie 1.69zł. Termin do 28.04'16.
Ukraiński Robert Doms 500ml za 1.59zł.
Nie wiem czy to tylko u nas, czy może ogólnopolska promocja(???)
Comment
-
-
Promocja Carrefour: do pięciu dowolnych Żywców szklanka Saison za grosz. We Wrocławiu CH Borek są też inne szklanki: Białe i Bock. Dodatkowo Bock i Białe można kupić osobno za 10 zł, nie wiem jak z Saisonem.
Oprócz tego w Żabkach i Freshach - Miłosław: dwa za 5zł (w tym ostatnio puszony górnej fermentacji).www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Meantime [Anglia] za 3 i 4 zł !
PRZYPOMINAMY O PROMOCJI KTÓRA TRWA TYLKO DO WTORKU 24.11.2015 DO GODZINY 22:00 !
Piwa z londyńskiego browaru Meantime Brewing Company (Anglia)
4 zł ▉ Meantime London Pale Ale - English Pale Ale - ekstrakt 10.9%, alkohol 4.3%, IBU 37
3 zł ▉ Meantime London Lager - European Pale Lager - ekstrakt 10.8%, alkohol 4.5%, IBU 26
Stan Umysłu - sklep i galeria z dobrym piwem
ul. Stefana Żeromskiego 17C (Słodowiec)
facebook : www.facebook.com/piwotostanumyslu
instagram : instagram.com/stan_umyslu_wwa
twitter : twitter.com/Stan_Umyslu
google+ : gplus.to/StanUmyslu
Comment
-
-
W Tesco w Bochni ten zestaw Budweisera za 24.99zł - ale uwaga szklanka mimo że ładna to jednak 0.33l . Szkoda bo piwo pełnowymiarowe,Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika birek03 Wyświetlenie odpowiedziW Carrefour widziałem, że są również dostępne zestawy z grodziska ze szklanką za 32 zyle
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziZ tego co widziałem w jednym sklepie, to jest zestaw 5 piw + pokal.
Mózg myśli pokal palce piszą szklanka niestety po pracy często mam problemy na linii mózg-palce
Comment
-
-
W Tesco w Lublinie Komes Potrójny Złoty i Poczwórny Bursztynowy po 3,45zł. Warki odpowiedni do 5.05.2017r. i 21.04.2017r. Kaucja nienaliczona więc wychodzi po 2,95zł (50gr kuacji za butelkę). Pewnie w innych miastach w podobnej cenie.
Marcowe z Ambera przecenione na 3,99zł ale nie ma jeszcze Cherry Milk Stouta.
Comment
-
Comment