W mojej Biedronce takie oto cuda - Leffe Blond w szampańskiej butelce z korkiem o poj. 750 ml za jedyne 11,99 zł. Piłem i szału nie ma, ale jak za taką cenę na prezent jak znalazł
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Panowie, nie rozmywajmy tematu, który z założenia miał zawierać same konkrety - o Leffe Blonde informował post nr 92.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika djkynek Wyświetlenie odpowiedziLidl, od 7. grudnia argus porter 2,29 konserwa, argus łowczy słodowy tercet i chmielowy kwartet po 3,49 butelka o,5 l oraz konserwa budweisera za 2,22
Żeby wnieść do tematu nieco więcej - do środy możemy nabyć w Intermarche:
- Żywiec Białe, Marcowe i Bock po 2,99 zł za sztukę; Porter, APA i Saison po 3,59 zł za sztukę,
- Komes Porter, Potrójny Złoty i Poczwórny Bursztynowy po 4,49 zł za sztukę,
- Okocim Porter za 3,49 zł,
- Piotrek z Bagien (Black IPA) za 6,99 zł.Mors ultima linea rerum.
Comment
-
-
od srody w Carrefourze:
Zywiec biale, bock, marcowe - 2,79zł
Lech premium, shandy, diesel - 2,49zł
Zywiec 4x0,5l puszka - 10,99zł
Donner strong - 1,79zł
Tatra 6x0,5l puszka - 13,49zł
Tyskie 6x0,5l puszka - 13,99zł
Carlsberg 4x0,5l puszka - 11,29zł (drugi 50% taniej)
Comment
-
-
[QUOTE=kaczka116;1271452]od srody w Carrefourze:
Zywiec biale, bock, marcowe - 2,79zł
Lech premium, shandy, diesel - 2,49zł
Zywiec 4x0,5l puszka - 10,99zł
Donner strong - 1,79zł
Tatra 6x0,5l puszka - 13,49zł
Tyskie 6x0,5l puszka - 13,99zł
Carlsberg 4x0,5l
Chyba podjadę zatankować tego diesla za 2, 49
Comment
-
-
kaczka116, co do zasady nie zamieszczamy tu ofert takich piw jak:
Lech premium, shandy, diesel
Zywiec
Donner strong
Tatra
Tyskie
Carlsberg
Comment
-
-
Nie ma sprawy wypisalem wszystkie piwa, jakie beda w promocji bez omijania. W takim razie bede zamieszczal tylko zagraniczne, regionalne i jak oni to chlubnie nazywaja "specjalnosci" typu zywiec apa, saison czy kasztelan biale, chmielowe, niefiltrowane
niestety nad czym ubolewam nie mamy piw rzemieslniczych, Chociazby Pinte sprowadzili, chociaz ta regularnie warzona Atak chmielu, Hopus pokus, Pierwsza pomoc, Viva la vita i A ja pale ale.
Szczerze to mialem klienta, ktory pytal sie o Apy bo Zywiec juz mu sie znudzil i maly jest w tym stylu wybor niestety kiepski, chyba ze zwykle Ale albo w brytyjskich piwach lub belgijskich.
koniec OTLast edited by kaczka116; 2015-12-07, 17:20.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika djkynek Wyświetlenie odpowiedziLidl, od 7. grudnia argus porter 2,29 konserwa, argus łowczy słodowy tercet i chmielowy kwartet po 3,49 butelka o,5 l oraz konserwa budweisera za 2,22
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedziNie wiem co jest grane, ale wbrew temu co piszą w gazetce Argus Porter był dziś normalnie po 2,99 zł. Sprawdziłem w dwóch Lidlach na w-skiej Pradze. Granda i oszustwo!
Comment
-
-
-
Pilsner Urquell w okolicznościowych starych reprodukcjach puszek w 4- paku, w promocji w Netto za 15,99 złotego od 17 do 20 grudnia.
Może kogoś zainteresuje - w tyskim Auchan promocja na Budvara-Budweisera, 3.19 zł.Last edited by dzemek; 2015-12-16, 20:46.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziTesco Kabaty, W-wa, od dzisiaj do 26 grudnia:
Żywiec Porter- 3.49
Żywiec APA- 3.49
Jest szansa, że ta oferta dotyczy także innych hipermarketów Tesco.Last edited by ultrapoint; 2015-12-17, 22:27.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziSwieze informacje z Carrefoura
Komes + kielich - 26,99zł
Fortuna + pokal - 26,99zł
Comment
-
Comment