Argusy Portery w Lidlu znów za 2,29 zł
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dziś zwizytowałem Auchan i zauważyłem takie oto promocje:
Fortuna
- 5-pak (Czarne, Śliwkowe, Wiśniowe, Mirabelka, Rabarbar) 11,99+2,50 kaucja
Manufaktura Piwna Jabłonowo
- Klasztorne 2,99
"Browar" Czarny kot (ktoś wie gdzie to warzą?)
- Zajączek 3,99
- Łoś 3,99
- Miś 4,99
- Pan tu nie stał 4,99
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika irasi2 Wyświetlenie odpowiedziW Intermarche w Bytomiu przy Zabrzańskiej zestawy Dr Brew po 11.99. W zestawach albo Centennial i Cascade IPA + szkło teku albo Sunny Ale i Double IPA + teku. Daty ważności coś koło końca marca.
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Nocując w Krakowie znalazłem w hotelu kupony zniżkowe między innymi do browarów restauracyjnych, promocja jak mniemam skierowana do osób przyjezdnych:
Jakby ktoś miał podobne z innych browarków to z chęcią przygarnę.Last edited by Maremali; 2017-03-04, 09:35.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marqqq Wyświetlenie odpowiedziArgus 11 Granát od czwartku w lidlu. Półciemne z Plantana.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Od dziś do 21.03 we Fresh fajne promocje na piwa z Miłosławia:
- Klonowy Milk Stout, Sosnowe APA i Dymione Brown Ale każde po 4,49+0,50 kaucja.
- Pilzner, Witbier, Niefiltrowane, Marcowe, Blonde Ale - 3 za 8 zł w dowolnej konfiguracji (czyli wychodzi po 2,67+0,50 kaucja)
Poza tym dobra cena na Lwówek Jankes - 2 za 8,50 (+0,50)
oraz Cornelius Brown Ale i Bitter Ale - 2 za 6 zł (również dowolna konfiguracja).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA do mnie przywieźli 16 Stronga zamiast Granata. Rozczarowanie...
Comment
-
Comment