A propos Łomży Promocja w sklepie Itoyokado w Chiba (Japonia)
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
W Małpka Express zwęszyli interes, że można zbić niezłą kasę na frajerach co to wydają na jedno piwko więcej niż czteropak Tatry. Wystartowali z "akcją promocyjną" piw kraftowych, przy czym promocję należy rozumieć jako propagowanie i dostęp, niż konkurencyjne ceny.
Ale żeby nie być gołosłowny, a posta pustego nie zostawić załączam zdjęcie. W gazetce o dziwo większych kwiatków nie znalazłem (no może poza podzieleniem lageropilsa na 4 kategorie i dziwny foodpairing). Jak ktoś chce mogę wrzucić całą ulotkę. W skrócie jest po kilka reprezentantów m.in. AleBrowaru, BroKreacji, Radugi i Peruna.
Comment
-
-
Wedle prośby. Zaraz dorzucę ostatnie zdjęcie, bo jest limit na forum do 5 załączników. W sumie na plus jest fakt że w końcu na Gdańskim śródmieściu można dorwać reprezentację AleBrowaru.
Szkoda, tylko że o jakieś 2zł drożej w porównaniu do sklepów specjalistycznych/monopolowych, no ale kampanię reklamową i otwarcie się na nowych klientów trzeba opłacić.
Comment
-
-
Podeslij mi prosze jak mozesz nawet na priv te opisy po boku w lepszej rozdzielczsci bo ciekawie prawia a chce zobaczyc czy w miare poprawnie jak Ci sie chce oczywiscie. Chyba ze na necie jest screen
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Jako, że uczynny chłopak jestem, to podsyłam.
Wrzucam tutaj, w temacie a nie na priv, bo może jest więcej zainteresowanych osób. W gruncie rzeczy widać, że odrobili pracę domową i tylko strona z "dobraniem piwa do posiłku" jest cokolwiek dyskusyjna.
Swoją drogą, fajnie że zaczyna się tworzyć jako taki marketing wokół polskich piw rzemieślniczych. Najpierw Auchan, teraz Małpka Express. Jeszcze trochę i w TV przed meczem będzie spot zachęcający do spróbowania w pubie nowej Pinty Miesiąca.
Comment
-
-
-
A cenowo przebili nawet cholernie drogie tesco :]
Jedno piwo w cenie połowy flaszki ?
trudno będzie kogoś przekonać.
Nawet w moim sklepie pod blokiem gdzie jest 24h mają lepsze ceny na kraft.
Plus, że ktoś komuś zapłacił, aby wydać taką ładną książęczkę. Ludzie powolutku dojrzeją, że piwo, może kosztować więcej niż 1,49-2,99zł a etykiety wyglądać ciekawiej niż góral spod tater
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziAuchan
Pięciopak z Miłosławia - Pilzner, Niefiltrowane, Marcowe, Wit i Brown Ale 9,99 zł. Nie wiem jak (czy) liczą kaucję.Last edited by chechaouen; 2017-05-16, 09:45.
Comment
-
-
Lidl od dziś:
Lidl's history goes back to the 1930s, when the company was founded in Germany as a grocery wholesaler. Today, Lidl is one of the largest grocery retailers in Europe.
Porter Żywiec jest też na promocji w Delikatesach Centrum, ale schamieli, bo chcą paragon za zwrot butelek, a przecież ja niektóre piłem parę miesięcy temu, to ciekawe skąd mam mieć paragony. Kupiłbym co najmniej 6 butelek, a 9 wymienił, ja bym na tym zarobił, a sklep na pewno, a tak "do Bydgoszczy będę jeździł, a tu nie będę kupował."
Druga kwestia, z moją chorobą najbliżej mam do nich albo do Lidl'a, toteż przecież nie sprzedaję butelek zakupionych skądinąd, bo ani się tam nie wybierałem, ani tym bardziej bym stamtąd nie targał. Poszły do kosza. Polityka z tym zwrotem miała uderzyć w meneli, a uderza w obywateli. Idę do Lidl'a po Guinness'a.Last edited by Petitpierre; 2017-05-18, 08:02.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
w carrefour (AKS Chorzów) zestawy piw:
Doctor Brew 2 piwa + szkło
Kraftwerk 2 piwa + szkło
Konstancin 4 piwa + szkło
Bytów 3 piwa + szkło browar Kaszubski (jedna butelka z oznaczeniem 17% alk!)
poza tym Fortuna, Miłosław, Komes w standardowych zestawach
ceny zestawów do 3 dych
Comment
-
Comment