Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox
Wyświetlenie odpowiedzi
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziŻywiec Porter jest już towarem tanim, bo w sklepach u siebie widzę po 3,79 w promocji. W ciągu tygodnia z 4,89 do 3,79. I to w sklepie gdzie nie kurzył się na półkach.
Takie promocje są też gdzie indziej?
Bym miał za prawie tę samą cenę 0,5. Tym niemniej dalej uważam, że to jeden z lepszych "budżetowych" porterów - może jest nieco za wytrawny, ale ogólnie OK.
Co do cen - od kiedy w moim osiedlowym spożywczaku mogę dorwać Żywcowego Saisona/APA za 4 złote (wliczając kaucję), to zwyczajnie nie chcę mi się szukać i marnować czasu dla tych paru groszy.
Comment
-
-
Nie znam tego piwa, więc sprawdziłem oceny na RateBeer ... a tam ... cienizna - ocena tylko 2,85. Wiem, że cena może zachęcać, ale kupować i męczyć się tylko dlatego, że było tanie!? Jest również dostępne we francuskich Lidlach, a sam browar robi też wypusty dla francuskiego Carrefour'a Obawiam, się więc, że może to być "specjalna" produkcja dla wielkopowierzchniowych "marketowców".
Czy ktoś zna to piwo i może podzielić się tutaj swoimi wrażeniami!?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marqqq Wyświetlenie odpowiedziLidl od 5.06
Abbaye de Vauclair, 750ml
Górnej fermentacji typu blond
6.99zł
Comment
-
-
Sam browar ma je w swoim portfolio pod inną nazwą, a z parametrów to 28 IBU, 3 chmiele, dwa słody, trzy zboża-jęczmień, pszenica i ryż. Opactwo już dawno w ruinie, poza tym nie ma żadnych przesłanek, że tam cystersi warzyli cokolwiek. W tej cenie, dla spróbowania.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziŻywiec Porter jest już towarem tanim, bo w sklepach u siebie widzę po 3,79 w promocji. W ciągu tygodnia z 4,89 do 3,79. I to w sklepie gdzie nie kurzył się na półkach.
Takie promocje są też gdzie indziej?
W leclercu duży kosztuje 3,99zł a mały 4,19zł
W biedrze mały bywa po 2,99zł
W tesco bywa 2 za 7zł
w żabie bywa 2za 7,50zł lub 3 za 11zł
w zwykłym spożywczym kosztuje 4,29-4,49zł
Tani i niezły porter.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziW biedrze mały bywa po 2,99zł
W Kauflandzie mały żp też jest w ciągłej sprzedaży w 6-paku za 21,99 jak się nie mylę, więc cena raczej mocno śmieszna.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rogerson Wyświetlenie odpowiedzi2,79
W Kauflandzie mały żp też jest w ciągłej sprzedaży w 6-paku za 21,99 jak się nie mylę, więc cena raczej mocno śmieszna.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka Wyświetlenie odpowiedziW biedrze widziałem wczoraj portera za 1,95 zł / 0,33l.
Jednak u nas ten porter był póki co raz i tylko dwa kartony. po 2,79zł/szt
Obecnie w ciągłej sprzedaży jest ŻAPA w małej butelce chyba po 2,59zł
Comment
-
-
od srody w carrefour:
-Staropramen 3,29
-Zatecki Gus (puszka 1L) 5,99
-Westmalle Tripel 8,99
-Duvel 7,99
-Palm 5,59
-Lindemans (na zdjeciu Kriek, Framboise i Pessheresse (czy jak to tam sie pisze)) 6,99
-Chimay Blue 9,99
-Baltica 7 (puszka 1L) 6,99
-Zygulewskoje Firmowe (puszka 1L) 6,99
-Vilniaus (wybrane rodzaje) 4,59
-Krusovice Imperial i Cerne 3,69
-Paulaner Weisse i Dunkel 4,99
-Kostritzer Pale Ale i Kellerbier 5,59
-Krombacher Pils 3,99
-Warsteiner 4,99
-Bitburger 4,99
-Guinness 4-pack 22,99
-Amber Zywe 2,99
-Amber Johannes i Zlote lwy 2,69
-Ciechan wyborne i slodowe 2,99
-Gloger Plocha gocha, Wesole ziele i Gorzkie zale 5,99
-Kormoran Jasne i Ciemne 3,99
-Konstancin Pszeniczne i Zytnie 4,19
-Pinta A ja pale ale i Atak chmielu 5,99
-Jablonowo na miodzie gryczanym 3,79
-Komes zestaw z kielichem 27,99
i to tyle z ciekawszych piw, reszta to szkoda wypisywac
ale widze, ze Carrefour tez zrobil vademecum jezeli chodzi o style, troche na szybko i malo styli no ale podstawa jest trzeba przyznac, ale z fermentacja spontaniczna troche zjebali :P
Comment
-
-
W Kauflandzie od 8 czerwca:
- Gloger Krasna Jędza 5,49 zł
- Gloger Karyna z młyna 5,49 zł
- Gloger Pieprzna Zośka 5,49 zł
- Gloger Sztos 5,49 zł
- Gloger Płocha Gocha 5,49 zł
- Gloger Szaman 5,49 zł
- Swojskie Niefiltrowane 2,99 zł
- Swojskie Miodowo-imbirowe, Antonówka, Gruszka z melisą, Malina z pigwa 3,79 zł
- Jan Olbracht Śmietanka pszeniczne, Pomarańcz Witbier po 4,49 zł
- Konstancin IPA 5,49 zł
- Konstancin Pszeniczne, Żytnie 3,99 zł
- Staropolski PRL 3,79 zł
- Noteckie Bursztynowe, Niskopasteryzowane, Pils po 2,29 zł
Comment
-
Comment