Od czwartku w Lidl'u Spitfire za 4zł jak się weźmie 2, Guinness jak 4 to za 4zł, Amber Pils w puszce za 2,3zł, Darz Bór z Gościszewa za 5zł, zaś Wrężel Pszeniczne za 7zł.
W Oszołomie można nabyć dwupak Doktorów (lager + summer), dodatkowo w zestawie para skarpet
Skarpety z logo DB z tego co widziałem. W tychże zestawach można jeszcze wybrać szmaciane nosidełko na butelki lub szkło - teku.
Cena 29,99 zł, więc żadna promocja
Skarpety z logo DB z tego co widziałem. W tychże zestawach można jeszcze wybrać szmaciane nosidełko na butelki lub szkło - teku.
Cena 29,99 zł, więc żadna promocja
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
W Aldi są jeszcze chyba dostępne duńskie Uglens (Vestfyen) - stout, ale i bock. Także czasami można tam trafić na jakąś ciekawostkę niedostępną poza nimi.
W Inter Marche wczoraj wykładano dużo dobra. Jest Pinta, Birbant, Raduga, Gościszewo w całkiem szerokiej gamie produktów i ichnie jakieś wynalazki. Cenowo, nie wszystko jeszcze było ometkowane ale Pinta 7.99PLN, za chyba każdy tytuł. Na pewno widziałem Modern Drinking, Hopus Pokus i Imperium Atakuje.
Ze względu na to, że koniński IM nigdy w stronę kraftów mocno nie skręcał, podejrzewam, że to akcja ogólnokrajowa...
Comment