Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre
Wyświetlenie odpowiedzi
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by genea; 2017-12-29, 11:06.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
-
-
Ale chyba nigdzie na puszce nie napisali PIWO
To raczej wyrób winopodobny na bazie słodu jęczmiennego i nie tylko
Gdzieś mi się kołacze po umyśle, że już o tym czytałem z pół roku temu
Lecz z tym opisem to aldik popłynął
Piwo kraftowe :] jebań ce
Lunga !!!
kurna co wers to lepiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka Wyświetlenie odpowiedziLidl Agrus Maestic puszka 1,39 zł
od 2 stycznia Porter 2,19zł i tyleLast edited by dlugas; 2017-12-31, 11:03.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziDaj źródło, bo w mojej gazetce o tym cisza
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka Wyświetlenie odpowiedziŹródło: półka sklepowa W dwóch różnych Lidlach kupiłem, więc chyba zorganizowana odgórnie wyprzedaż.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarzyna83 Wyświetlenie odpowiedziChyba nie, akurat u mnie (Lubliniec, Śląskie) w stałej 1,79zł. Ale Petrus Blond za 0,89zł taniej niż koncerniaki, ino brać
NA promo bywa po 1,99 lub 1,79zł
Czy leży obecnie po 1,39zł nie wiem. Nie dotarłem
A Petrusów u nas już od dawna żadnych nie ma na półkach :/
W naszych lidlach piwa nie zalegają, przyjeżdża ich chyba za mało
Comment
-
-
W toruńskim Carrefour są w dobrej cenie Amerykańskie Pszeniczne - 1,99 zł za sztukę. Powód przeceny to prawdopodobnie zbliżający się termin przydatności - 24.02.2018.
Dodatkowo są też szklanki z promocji Żywca, w której przy zakupie 5 dowolnych piw szklankę kupuje się za 1 grosz. Pojawiły się nowe szkła tzn. z napisem Amerykańskie Pszeniczne. Od dłuższego czasu jest też sporo dedykowanych do Białego i znalazłem jedną do APA. Szklanki można też kupić osobno - Amerykańskie Pszeniczne kosztują 10 zł, APA 3 zł, a do Białego nie sprawdzałem.
Co ciekawe do promocji zaliczają się też ww. Amerykańskie Pszenice po 1,99 zł, więc za 10 zł można mieć 5 piw i szklankę. Myślę, że to dobra promocja.
Last edited by Hustler; 2018-01-20, 14:08.
Comment
-
-
Lidl - od dziś tj. 25.01.2018 r.
Pierwsza pomoc Pinty 4,99 PLN
Vermont AIPA Wrężela 6,99 PLNLast edited by Lhunbleidd; 2018-01-25, 09:38.
Comment
-
Comment