Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lhunbleidd
Wyświetlenie odpowiedzi
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziGdzieś czytałem, że to kwestia dnia-dni. W każdym razie w naszym Lidl'u były już pierwsze osoby, które odbierały coś tam zamówione sprzed wczoraj czy przedwczoraj. Np. Jakbyśmy brali niebieskiego jasia, to w moim Lidl'u jest karteczka, że jest u kierownika sklepu, czyli pudełko wystawione, a flaszka czeka na zapleczu. Może będą wpuszczać tych trapistów oficjalnie na półkę, to się zaopatrzą na zaś?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marianowar_pl Wyświetlenie odpowiedziJa zamówienie złożyłem przedwczoraj i do tej pory nie dostałem ani SMS-a ani maila. Myślałem że jak Warszawa to trochę szybciej te dostawy będą ale jednak to nie ma chyba znaczenia.Last edited by oczko21; 2018-03-07, 16:57.
Comment
-
-
My w Rzeszowie czekamy nadal, ten interfejs moje konto u nich bardzo ogólny. Na innych stronach są informacje, że pakują, wysłali, a tu "obecnie realizowane" czyli że na jakim etapie są? Nie chodzi o czas, bo wiadomo nie ucieknie, ale mogliby się bardziej starać.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedziW Kauflandzie :
Książęce Ciemne , Pszeniczne i Czerwony lager 2.39 zł
Żywiec Apa , Saison i Porter 3.00 zł
Żywca nie było w gazetce więc może lokalna promocja .
- Biedra - Apa i Amerykańska pszenica 0,33 but po 1,99 pln
- Żabka i Fresh - Apa, Porter i Amerykańska pszenica 0,5 but 2 sztuki po 7,5 pln
- Simple Market - Apa 0,5 but po 2,99
Comment
-
-
Jest tego więcej. Np. obecnie żywiecki porter w Intermarche po 3.49, w Leclercu- 3.69, w Auchan na pewno Białe, APA, Saison widziałem również przecenione ok. 2.49-3.49 zł.
Z innej beczki: Leclerc Ursynów- Belhaven Scottish Ale po 2.49 zł. (0,33 l.), końcówka daty- marzec 2018.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziW Lidl'u od jutra nowy zestaw Kormorana ze szkłem (wiosenny, więc Marcowe, Warmińskie, Orkiszowe, AIPA i 1/100).
Comment
-
Comment