Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Joosto
Wyświetlenie odpowiedzi
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziW Netto wszystkie piwa z Browaru Maryensztadt w wyprzedaży po 2,99 złotego.
- Polish Hop(e)
- Wheat You
- Pszeniczny Blond
- Lost Berry
- Sourtime
- Belgijska Blondynka
Wszystkie jak leci w cenie 2,99 zł, daty do 14-20.05.2018.
Stały na osobnym miejscu naprzeciw koncerniaków, zostało jeszcze dużo, byłem dziś (17.04.2018) około 13-ej.
Comment
-
-
To nie jest promocja ale stała oferta ale i tak lepsza niż większość promocji. W Makro można kupić piwa od dr Brew i z Kormorana w dobrych cenach, np:
Chill Beer Vermont Pale Ale z Kormorana za 4,91PLN
AIPA od dr Brew za 4,66PLN
Perfect Lager od dr Brew za3,63
i jeszcze kilka innych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kler700 Wyświetlenie odpowiedziChill Beer Vermont Pale Ale z Kormorana za 4,91PLN
i jeszcze kilka innych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kler700 Wyświetlenie odpowiedziTo nie jest promocja ale stała oferta ale i tak lepsza niż większość promocji. W Makro można kupić piwa od dr Brew i z Kormorana w dobrych cenach, np:
Chill Beer Vermont Pale Ale z Kormorana za 4,91PLN
i jeszcze kilka innychPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka Wyświetlenie odpowiedziPewnie netto..
Kormoran Chill Beer za 5,03 zł brutto - cena z dzisiaj
Nie było mnie tam osobiście, więc ciężko mi się ustosować do cen piw DB, ale wyglądają podejrzanie nisko.
Comment
-
-
Ceny Dr Brew bardzo mocno spadły, podobnie jak dostępność w specjalistykach (przynajmniej we Wrocławiu), co pewnie ma spory związek z jakością ich produktów, więc przerzucili się na nieświadomych z marketów ;]
Teraz przejrzałem gazetkę z Makro i jak byk ceny brutto nw. piw:
AIPA 4,66,
Perfect Lager 3,51,
Summer Ale 4,54.
Przy okazji inne piwka w Makro (wszystko ceny brutto):
Żywiec Porter 0,33 3,43 szt. w 6 paku,
Inne Beczki Jungle IPA 6,46 lub 6,14 przy zakupie min. 3 szt.,
Inne Beczki Cherry Elephant 7,25,
Browar Raduga Last Summer 6,26,
Waszczukowe Figlarna Bożena 6,14,
Waszczukowe Janusz Moczywąs 5,28,
Waszczukowe Grażyna Sprężyna 5,77.Last edited by Rogerson; 2018-04-24, 09:48.
Comment
-
-
Namówiliście mnie.
Dość szeroka oferta i na majówkę jak znalazł. Teraz tradycyjne pytanie jeśli chodzi o MAKRO - czy zwykły szarak może kupić tam piwo? Nie mam zbyt po drodze, więc muszę się upewnić
Wg tego co wyczytałem, to wystarczy obecnie dowód tożsamości, na podstawie którego wyrabiają na miejscu jednodniową kartę, ale czy brak koncesji nie jest przeszkodą? Kiedyś już robiłem tam zakupu "%" za pośrednictwem właściciela firmy, która to raczej koncesji nie posiadała..
Comment
-
-
Tesco od czwartku
Żywiec IPA, białe, porter, apa, amerykanska pszenica
2 za 6zł
No i znowu robimy porterowe zapasy na lato
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziW Tesco od 26 kwietnia Żywiec Porter, IPA, APA, Białe, American w promocji "2 za 6 złotych".
co do minuty się zgraliśmy
Comment
-
-
W Kauflandzie od 26.04 m.in.:
- Raciborskie 2,99 zł
- Żywiec APA 2,99 zł
- Wiślane 2,89 zł
- Złoty Łan IPA 3,99 zł
- Jurajska Pomarańcza 4,99 zł
- Krajan Bydgoskie 2,99 zł
- Amber Koźlak 3,49 zł
- Gościszewo Rycerz 3,99 zł
Zestaw Jan Olbracht 4 piwa + szklanka za 29,99 zł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziwielkie umysłu myślą podobnie !!!!
co do minuty się zgraliśmy
Comment
-
Comment