Takich cudów to na mistrzostwa nie ma, to osobna para kaloszy.
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika djkynek Wyświetlenie odpowiedziOd jutra w lidlu spitfire 0,5 L po 3,99 PLN/szt. przy zakupie 2 sztuk. Poza tym w raczej małoatrakcyjnych cenach witbier z Kormorana (5,99), szeryf ipa z Gościszewa (5,99) i bawarka z Pinty za 6,59 PLN.
Comment
-
-
W Intermarche do 6 Kozelów (jasnych lub ciemnych) kufel gratis. Cena piwa w tym momencie 3.49zł.
W tesco zestawy Miłosław Śmiało Warzy (Sosnowe,Borowikowe,Milk Stout,Żytnie) oraz Komesa(porterowy z barley wine) po 20.99Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
W Lidl'u tydzień...ukraiński. Kwas chlebowy, Tarhan, Bajkał 2l za 5zł.
Lwiwskie, Żygulowskie i Oboloń 3zł, ale chciałbym tutaj zwrócić na uwagę, bo małymi kroczkami, ale zawsze dzieje się źle. Otóż Lwiwskie to flaszka, która tylko wygląda na pół litra, a jest 450ml!
Co więcej, ta tendencja obowiązuje cały wschód, bo w TESCO wczoraj widziałem Żatecki Gus, to takie z dziewczyną, też Żyguli firmowe czy jakoś i dwie Baltiki, wszystkie te piwa były konfekcjonowane w litrówkach (jak stary dobry FAXE) i w cenie 6-7zł, aktualnie cena ta sama, ale każde z piw jest w 0,9 litra!
Ja rozumiem, że festiwale, imprezy plenerowe (tam nawet na tym kubku pisze,że 0,4), ale żeby w sklepie dochodziło do takiego rżnięcia na kasie?
Co więcej, efekt odwrotny, mniej=wypijesz mniej, mniej= na prawdę, za mało wypiłem, biorę drugie.
Usankcjonowani są mieszkańcy Belgii, buteleczka owszem 0,33, ale jakie piwo, choćby taki Piraat.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziOd jutra w Delikatesach Centrum Tyskie Porter, Golden Ale i IPA w cenie 3zł za jedno z Delikartą w przypadku 3 sztuk.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziLwiwskie, Żygulowskie i Oboloń 3zł, ale chciałbym tutaj zwrócić na uwagę, bo małymi kroczkami, ale zawsze dzieje się źle. Otóż Lwiwskie to flaszka, która tylko wygląda na pół litra, a jest 450ml!
Co więcej, ta tendencja obowiązuje cały wschód, bo w TESCO wczoraj widziałem Żatecki Gus, to takie z dziewczyną, też Żyguli firmowe czy jakoś i dwie Baltiki, wszystkie te piwa były konfekcjonowane w litrówkach (jak stary dobry FAXE) i w cenie 6-7zł, aktualnie cena ta sama, ale każde z piw jest w 0,9 litra!
Ja rozumiem, że festiwale, imprezy plenerowe (tam nawet na tym kubku pisze,że 0,4), ale żeby w sklepie dochodziło do takiego rżnięcia na kasie?
Co więcej, efekt odwrotny, mniej=wypijesz mniej, mniej= na prawdę, za mało wypiłem, biorę drugie.Last edited by wpadzio; 2018-06-09, 22:00.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika serr75 Wyświetlenie odpowiedziTyskie porter?? gdzie takowe widziałeś?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziTo już druga warka. Zbieram z każdej po jednym. W Delikatesach cały zestaw jest Tyskich sezonowych czy jak to zwą.
Comment
-
-
w ofercie Auchan namiastka tego co w sklepie, chyba nigdy w tym sklepie nie widziałem tylu różnych piw, oferta nie jest "skrojona" tylko pod mundial
Comment
-
Comment