Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre
Wyświetlenie odpowiedzi
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Informacyjnie, przynajmniej u nas, dołożyli Steam Brew, jest przeważnie paręnaście piw na palecie, palet 3, więc nie najgorzej. Byłem też w TESCO, miał być czarny piątek, ale żadnych atrakcji, może później tzn. bliżej końca obchodów czarnego piątku (bodajże 23go), chyba że za promocję uznać Książ jasne 1,50?Last edited by Petitpierre; 2018-11-09, 12:45.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
W Winniczce Lidla rzucili kraft z rabatem 15%, chyba do 19.11. Są to pozycje bardziej radykalne od tego co mają zwykle na półkach stacjonarnie. Z ciekawszych piw to Imperialne IPA Wrężela(Tropical, Black i Vermont) po 7,64zł, Pinta Kwas Ny za 8zł (nie piłem, ale jeszcze się nie zawiodłem na pintowym kwasie).Last edited by rafalek21; 2018-11-13, 11:15.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lhunbleidd Wyświetlenie odpowiedziŁał, w Biedronce wstawili Tenczynek (Lager, Pils i Pszeniczne)!!! Za Pilsa płaciłem 3,49 (chyba z kaucją). Nie było jeszcze wyklejonych cen, pani dopiero wykładała na półkę, dlatego moim łupem padł tylko ten Pils. Dobry Pils.
Te flaszki na pewno bez kaucji
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka Wyświetlenie odpowiedziNo i poszła promocja. Tenczynki w Biedrach po 2,99 zł, butelka bezzwrotna.
postawię na pilsa
Comment
-
-
Nie wiem na ile to jest centralnie sterowane, ale w moim Lidlu była masowa przecena kraftowych piw typu AIPA/APA. Czyszczą lady pewnie, żeby zrobić miejsce na nowości i to co już postało mocno promocyjnie. Zaobserwowane m.in.:
- Atak Chmielu - 4,99 zł
- Rowing Jack - 5,19 zł
- Szeryf IPA - 3,99 zł
- Rock Mill Juicy Delight AIPA - 5,19 zł
- Metropolis AIPA z Radugi - 5,19 zł
- DoctorBrew Hoppy Queen - 5,19
Na te się skusiłem, więc pamiętam, ale inne atrakcje też były
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedziNie wiem na ile to jest centralnie sterowane, ale w moim Lidlu była masowa przecena kraftowych piw typu AIPA/APA. Czyszczą lady pewnie, żeby zrobić miejsce na nowości i to co już postało mocno promocyjnie. Zaobserwowane m.in.:
- Atak Chmielu - 4,99 zł
- Rowing Jack - 5,19 zł
- Szeryf IPA - 3,99 zł
- Rock Mill Juicy Delight AIPA - 5,19 zł
- Metropolis AIPA z Radugi - 5,19 zł
- DoctorBrew Hoppy Queen - 5,19
Na te się skusiłem, więc pamiętam, ale inne atrakcje też były
Jeszcze dla ekonomicznych jest Patronus pszeniczny za 1.99 zł
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedziU mnie też taka promocja i nawet podobne zakupiłem
Jeszcze dla ekonomicznych jest Patronus pszeniczny za 1.99 zł
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Comment