Zgadza się. Każdy Lidl ma własne zasady wyprzedaży. Jeszcze widziałem Kormorana Jasnego po 3.69 zł., Kormorana Witbiera za 4.49 zł. (ale już przy końcu daty i był lekko podkwaśniały).
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziZgadza się. Każdy Lidl ma własne zasady wyprzedaży...Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedziNie wiem na ile to jest centralnie sterowane, ale w moim Lidlu była masowa przecena kraftowych piw typu AIPA/APA. Czyszczą lady pewnie, żeby zrobić miejsce na nowości i to co już postało mocno promocyjnie. Zaobserwowane m.in.:
- Atak Chmielu - 4,99 zł
- Rowing Jack - 5,19 zł
- Szeryf IPA - 3,99 zł
- Rock Mill Juicy Delight AIPA - 5,19 zł
- Metropolis AIPA z Radugi - 5,19 zł
- DoctorBrew Hoppy Queen - 5,19
Na te się skusiłem, więc pamiętam, ale inne atrakcje też były
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziW Tesco od 12 do 31 grudnia Żywiec IPA, Porter, Białe, APA, American w promocji "3 za 9 zł".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DJ_Stas Wyświetlenie odpowiedziNa zdjęciu i w opisie jest jeszcze porter okocimski w tej promocji.Last edited by robox; 2018-12-12, 08:10.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziW Żabkach od jutra do 26 XII Miłosław Bezalkoholowe IPA za 3.69 zł.
Comment
-
-
W Auchan z którego korzystam bezalkoipa jest od dłuższego czasu w stałej cenie 2.78 zł. bez żadnej promocji tylko co z tego skoro tak szybko znika z półek, że częściej jej nie ma niż jest.
W Żabkach masz może trochę drożej, ale stałą, szeroką dostępność przez najbliższe dwa tygodnie.
Comment
-
-
W różnych Biedronkach można znaleźć obecnie na przecenie:
- Jabłonowo Pilstolet - 2.45
- Miłosław Witbier oraz Pilzner - 2.99
- Tenczynek Pils- 2.99
- Grodziskie White IPA - 3.45
- Staropolskie Chmielne - 3.45
- Jabłonowo Sen Apacza - 3.45
Tyle co spamiętałem, może być tego więcej.
Comment
-
Comment