Tam jest dziwna polityka. Niby są butelki zwrotne i doliczają kaucję, ale zwrócić ich się za bardzo nie da, przynajmniej nie spotkałem się z taką możliwością.
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka Wyświetlenie odpowiedziZa Brokreację policzyli mi 0,50 zł kaucji
Oddaj jak masz paragon , to się nie wymigają .
Comment
-
-
Paragon wywaliłem. "Moje" Tesco strasznie utrudnia zwrot butelek. Trzeba zgłosić się w kasie, po czym kasjerka dzwoni po kierowniczkę, która fatyguje się po kilku minutach i lustruje paragony. Dwa razy przeszedłem taką procedurę i nigdy więcej. Unikam więc kupowania w butlach zwrotnych, ale tu mnie zaskoczyli skubańcy.
Tak żeby było trochę w temacie: promocyjny The dealer bardzo mnie smakował.
Comment
-
-
W Auchanach pojawiają się strefy piwne. Z kilkadziesiąt różnych piw poprzecenianych, zarówno koncerny, regionalne jak i krafty.
Szukajcie zarówno w alejkach promocyjnych i piwnych, bo wybór potrafi się różnić.
Kilka ciekawszych piw i cen, które widziałem na Woli i Ursynowie:
Miłosław Bezalkoholowe IPA- 2.79 zł.
Koźlak Staropolski- 2.99 zł.
Staropolski Monachijskie- 3.69 zł.
Kormoran 1 na 100- 3.79 zł.
Pinta Atak Chmielu- 5.68 zł.
Ciechan Porter- 6.49 zł.
Comment
-
-
W E.Leclerc Ursynów Festiwal Piwa. Jest troszkę kraftów z zagranicy, klasyki belgijskiej i sporo naszych. Prawie wszystko obniżone o jakieś 2 - 3 złocisze.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Od poniedziałku w Lidl'u:
https://www.lidl.pl/pl/gazetki/gazet.../flyer/page/20 tudzieżLast edited by Petitpierre; 2019-06-29, 18:18.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
Comment