Ale tak z tego co zaobserwowałem to zgrzewki Perełki i kartony Budweisera schodziły najlepiej
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziAle tak z tego co zaobserwowałem to zgrzewki Perełki i kartony Budweisera schodziły najlepiej
Takie zakupy robi się o świcie rzed robotą , dość dużo ludzi wiedziało o promocji .
W momencie zakupu krafty widziałem tylko u mnie , reszta brała tanie piwa .Last edited by LESNICZYy; 2020-06-10, 15:55.
Comment
-
-
Browar Lubicz ma promocję na swoje 4 piwa - APA, pszeniczne, marcowe i leżak.
Wysyłka do końca sierpnia za darmo, trzeba zamówić 20 piw.
http://https://sklep.browar-lubicz.com.pl/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marecki12 Wyświetlenie odpowiedziBrowar Lubicz ma promocję na swoje 4 piwa - APA, pszeniczne, marcowe i leżak.
Wysyłka do końca sierpnia za darmo, trzeba zamówić 20 piw.
http://https://sklep.browar-lubicz.com.pl/
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika telek Wyświetlenie odpowiedziDo jutra w Lidlu karton Budweisera za 55 zeta.
Comment
-
-
W Intermarche widziałem plakat, że 3 sierpnia Żywce będą w promocji 3+3 gratis.
Czyli w takim zestawie jedno wychodzi 2,40. Plus butelka. Problem w tym, że u mnie w sklepie portera na razie brak, wiec promka trochę kulawa."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
-
W sieciach Delikatesy Centrum oraz Mila do środy 5 sierpnia czeskie koncerniaki, Grimby ze Szczecina oraz piwa z Cieszyna z aplikacją za pół ceny.
Jak dla mnie jedynie te ostatnie godne uwagi, na dwa telefony zakupiłem co trzeba
Daty długie, piwa wykładane na półki dzisiaj z nowej dostawy.Last edited by kosher; 2020-07-30, 20:30.
Comment
-
-
Kosher, limit 5 piw dotyczy chyba każdego z osobna.
Poprzednio był limit "3", a na jedną kartę na pewno wziąłem więcej i każde mi odjęło. Zachowałem oczywiście limit 3 szt/marka.
Moim zdaniem również Urquel i Double Ambree w tej cenie godne uwagi. Z 10 lat nie piłem Zlatego Bazanta i dziś się upewniłem, że niewiele stracilem.
Polecam promo w Marketach Dino. Mają Miłosławy po 3,19 zł (butelki "b", więc można gdzieś oddać..), do tego 11 sztuk w cenie 10. Zatargałem 11 Chmielowych Lagerów na kwardat.
Comment
-
-
W Delikatesach Centrum od dziś-dlatego poszedłem nad ranem, wszystkie (ale to wszystkie) żywce, zwykły, zero, sesyjne, wiedeńskie, belgijskie, apa, pszeniczne oba, no i oczywiście porter za niesamowicie niską cenę: 2,59 (polecam mieć butelki na wymianę).
W Lidl'u natomiast wyprzedaże, ale nie piwne, tylko alkoholowe, może ktoś zechce skorzystać.
Tequile mixto Olmeca z 80zł na 53- nie są to wyżyny tequil'i, ale cena bardzo przyzwoita, gin Beefeater z 50zł na 33-to za darmo-klasyka, choć nie oryginalne 47vol, podobnie Malibu (w trzech odsłonach)-jak ktoś lubi, rum Havana Club 7 też na 53-cienki rum, ale jak trzeba, to cena akuratna, Soplica, ta dla dzieci, różne smaki, mini 7zł, mała 15zł (normalnie 23, np. w Carrefour)-można się zastanawiać jak ktoś jest w stanie wyprodukować nalewkę tak niskim kosztem, ale są amatorzy i amatorki, Benriach heart of Speyside tuba ze 130 na 110, nie jest to cena rewelacyjna, whisky również, ale można, zawsze jakiś zysk.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziW Delikatesach Centrum od dziś-dlatego poszedłem nad ranem, wszystkie (ale to wszystkie) żywce, zwykły, zero, sesyjne, wiedeńskie, belgijskie, apa, pszeniczne oba, no i oczywiście porter za niesamowicie niską cenę: 2,59 (polecam mieć butelki na wymianę).
(...)
Wydawało mi się, że tylko IPY/APY miały być od dzisiaj w takiej niskiej cenie.
Może ktoś się rąbnął w systemie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KobiNalewka Wyświetlenie odpowiedziDino od jakiegoś miesiąca ma akcję 11 piw w cenie 10 (chyba że już ją znieśli).
Raz wyczyściłem półkę z Miłka Chmielowego.
Comment
-
Comment