W weekend widziałem w podpoznańskim Dino plakat i akcję 11 za 10 na Browarne Pils z Ambera. Także może wybiórczo, ale informują.
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedziPiwo Grand Imperial Porter 0,5l 8% z browaru Amber , Kaufland za 3,49zł od 10 września .
Brokreacja [Gryf] Miner BIPA 6,99zł
Black prawie nikt nie warzy więc warto spróbować
Comment
-
-
W piątek w Lidlu kolejny raz 8 piw butelkowych w cenie 4.
Wymagana jest aplikacja Lidla.
Comment
-
-
Last edited by Petitpierre; 2020-09-17, 11:28.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
A od poniedziałku (21.09) w Aldi Lager i Pils ze Starego Browaru Kościerzyna po 2,99 zł https://www.aldi.pl/oferty/okazja-od...5.article.html
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzychal1 Wyświetlenie odpowiedziW piątek w Lidlu kolejny raz 8 piw butelkowych w cenie 4.
Wymagana jest aplikacja Lidla.
https://www.pepper.pl/promocje/wszys...at-lidl-298872
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziOd jutra na Dzień Chłopaka takie coś:
Ale dopiero jutro rano będę wiedział jaka jest cena nomimalna i czy się opłaca (dziś mi Żona sprawdziła, to 5,29 może być na start).
Comment
-
-
Gillette Porter i Nivea Białe Pszeniczne.
A na poważnie? Porter nie jest teraz warzony znów w Żywcu?Last edited by Petitpierre; 2020-09-25, 07:35.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziGillette Porter i Nivea Białe Pszeniczne.
A na poważnie? Porter nie jest teraz warzony znów w Żywcu?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedzi
Nie jestem do końca w temacie ale Cieszyn zawsze coś tam warzy dla Ż w ramach podwykonawcy .Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedzi
Chyba już niedługo....
Comment
-
Comment