Jutro w Lidlu 8 w cenie 4 kraftów itd. Trzeba się śpieszyć bo po 10:00 emeryty wszystko wykupią .
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
-
kosher Jak się dowiedziałem o tej promce parę dni temu to przy okazji zakupów rozejrzałem się za porterami, Lagerem Wiedeńskim, Pszenicznym IPA i APA. Do kolejnych dwóch Biedronek, które miałem po drodze podjechałem wczoraj i żadnego z tych piw nie było. Same smakowe wynalazki, Carlsbergi, Heinekeny, niezbyt świeże Hopfe i jedyne co było sensowne to Książęce IPA, ale promocja go nie obejmuje. Dzisiaj znajomy z innego miasta odwiedził ze 4 sklepy i poza Żywcem Białym, bezalkoholowym oraz zwykłym żadnego innego nie znalazł.
-
👍 1
Comment
-
-
W kilka Żabkach w ostatnich dniach widziałem przeceny Bojana i Ciechanów. Terminują się listopadowe warki (27-29.11.). Przeceny -50% na Ciechana Wybornego, Lagerowego, Bojana Pilsa, Toporka, APĘ. Rozglądajcie się na półkach, w lodówkach, przy kasie, czasem to są pojedyncze sztuki.
Swoją drogą to tylko pokazuje jak dawna grupa BRJ podupada skoro terminują się piwa z kilkumiesięcznymi datami wyjściowymi.Last edited by kosher; 2020-11-24, 15:36.
Comment
-
-
Przynajmniej Bojana z Żaby radzę nie kupować, nawet za połowę ceny. Szkoda zdrowia.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziPrzynajmniej Bojana z Żaby radzę nie kupować, nawet za połowę ceny. Szkoda zdrowia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziPrzynajmniej Bojana z Żaby radzę nie kupować, nawet za połowę ceny. Szkoda zdrowia.
Comment
-
Comment