Mikkellery o dziwo wystawili już wczoraj, dwa pudełka. Zainteresowanie zero, mimo że kłuje w oczy, bo pudełko różowe. Cena 12zł za puszeczkę to i tak taniej (normalnie chodzą po 35zł, a w przeliczeniu na złotówki w Skandynawii, to kwota nawet 65zł).
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
A jutro 4 + 4 w Lidlu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziA jutro 4 + 4 w Lidlu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krakus Wyświetlenie odpowiedziNie wiem, jak w innych Żabkach, ale na warszawskim Bemowie były dzisiaj Miłosławy: Pilzner i Niefiltrowane po 2,70 zł za butelkę plus kaucja przy zakupie 3 sztuk.
Comment
-
-
Sieć Duży Ben wkroczyła do Warszawy.
Na otwarcie sklepu róg Jana Pawła II i Miłej przez najbliższy miesiąc można trafić m.in. na promocyjne Pinty- Bawarka 4.99, A Ja Pale Ale i Atak Chmielu po 5.99 zł.
na Siedmiogrodzkiej róg Karolkowej identyczne ceny, ale przez ostatnie kilka dni.
-
👍 1
Comment
-
-
W Leclerc Ursynów wczoraj kupiłem zestawy belgijskiego browaru St. Feuillien 3x0,33 l + zajebisty kielich przecenione z 56,99 na 19,99. Są 2 rodzaje. Nie znam tego browaru, nigdy nie piłem ale mam nadzieję, że się nie zawiodę. Na półce jeszcze trochę zostało.
Last edited by dadek; 2021-08-30, 01:18.
-
👍 1
Comment
-
-
Ładny goblet, choć współczesny. Mnie na targu staroci udało się wyhaczyć 2 goblety z lat 70tych i to Rochefort'a! Cenę przemilczę, bo to normalnie jak Boże Narodzenie w lipcu.Last edited by Petitpierre; 2021-08-31, 12:39.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
W Lidlu puszki Funky Fluid i Hopito za 8 zł , na necie 12-15zł plus przesyłka , dość mocne volty , goryczka też się pojawia . U mnie rzucili 40 szt . Faworytem mym BLACK IPA z FF .
Lokalnie w Auchan dorwałem puszki FF z Nelsonem , te serii EURO za 7,99 zł . Jeszcze jakieś pastry-srasry były na promo za 9.99 zł .Last edited by LESNICZYy; 2021-10-20, 18:50.
Comment
-
Comment