Do tego jeszcze trzeba doliczyć kaucję, która u nich wynosi już 80 groszy.
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
A tak dokładnie to w dużych Carrefourach. Wszystkie Komesy czyli Porter, Porter malinowy, Porter Burbon BA, Barley Wine, Imperial Stout, Poczwórny Bursztynowy, Potrójny Złoty, Imperial IPA. Ceny bardzo fajne 4,37-5,09 zł + 0,80 kaucja. Promocja ważna do soboty 15.10.22.Last edited by dadek; 2022-10-13, 13:51.
Comment
-
-
Dobra promocja, akurat duży wolt na jesieni już dobrze wchodzi.
Mam w pobliżu jedynie czerwonego Kalafiora i jak byłem wczoraj to Porter, RIS i Barley Wine zdążyły już zniknąć, ale liczę, że jeszcze będzie druga dostawa do soboty.
Kaucja wysoka bo 80 groszy, szkoda taszczyć butelki w tą i z powrotem z daleka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziDobra promocja, akurat duży wolt na jesieni już dobrze wchodzi.
Mam w pobliżu jedynie czerwonego Kalafiora i jak byłem wczoraj to Porter, RIS i Barley Wine zdążyły już zniknąć, ale liczę, że jeszcze będzie druga dostawa do soboty.
Kaucja wysoka bo 80 groszy, szkoda taszczyć butelki w tą i z powrotem z daleka.
Comment
-
-
Komesowe RISy warto kupować, można pić od razu, można też poleżakować, jest słodko, ale jest też dobra czekoladowa kontra. Porter też można leżakować choć nieco gorzej z nim czas się obejdzie, Potrójny i Poczwórny bardzo korzystnie znoszą leżakowanie, tutaj wręcz nie piłbym świeżo po zakupie, przeleżakowane około roku sztuki bardzo zyskiwały u mnie na smukłości i braku odczucia spirytusu w smaku. Za to barliłajno to straszny ulep, Fortuna powinna zmienić mu recepturę. Dla mnie to on świeżo po zakupie jak i poleżakowany daje podobny efekt cukierniczki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedziW Żabkach wyprzedają te małe ŻIPY i ŻAPY w butelkach 0,33, które zrobił im Bojan. Obie za 2,99 zł
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedziW Lidlu przecenione starsze krafty w cenie 3 do 5 zł , daty do sierpnia 2023 . Nabyłem ponad 20 piw , których jeszcze nie piłem . Plus trochę na zapas ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SupeR_PiwosZ Wyświetlenie odpowiedzi
A to nie lokalna przecena? Bo dzisiaj akurat byłem w Lidlu i nic takiego nie widziałem.
Comment
-
-
Comment