Lidl się wycofał z kraft'u, ale przynajmniej nie z zagranicy. Od poniedziałku GD 27,96 za 4pak, Piraat TH 23,96 za 4pak, 6 pak Classic Ales za 41,99 i Belhaven Black za 6,99. W każdym razie u mnie na półkach ani pół czegokolwiek, ale może gdzieś już się wystawili.
Promocje cenowe - nowy wątek
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Stokrotka Express- do 29 III Pinty: A Ja Pale Ale, Modern Drniking, Hazy Apa- 7.99 zł./szt. przy zakupie 2 sztuk.
Żabka- do 21 III Lwówek Jankes- 6.50 zł./szt. przy zakupie 2 sztuk.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziStokrotka Express- do 29 III Pinty: A Ja Pale Ale, Modern Drniking, Hazy Apa- 7.99 zł./szt. przy zakupie 2 sztuk.
Żabka- do 21 III Lwówek Jankes- 6.50 zł./szt. przy zakupie 2 sztuk.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedziJankes to tak z 3 zł warty za tą jakość
W tych czasach za tą kasę robi robotę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziW Żabkach obecnie Żywiec Porter za 4,20 przy zakupie 3 szt. zwracając butelki (kaucja 1 zł). Taniej już nie będzie A trzeba przyznać, że choć już nie z Cieszyna to trzyma poziom, chyba jedyne piwo z Huinekena warte wypicia .
-
👍 1
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi3,99 przy zakupie 3 Ż (można miksować) w 100-krotce. Inflacja? Jaka inflacja...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedzi
Chleb też masz po 3 zł ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedzi
Oczywiście, chleb żytni bez drożdży 450 g 2,89 zł gdy się kupi 2 bochenki. Wczoraj kupiłem w Lidlu (możesz sobie sprawdzić w gazetce)
Comment
-
-
Nie wiem czy to ogólnopolska promka ale w Dino przecenili na 2,99 zł tmavego Konrada, niestety w puszce. Oferta raczej bezkonkurencyjna przy tym voltarzu. U mnie warka do 25.08.23. Jeśli mnie wzrok nie zmylił na cenówce napisane było, że ta cena obowiązuje do 30.05.23.Last edited by SupeR_PiwosZ; 2023-04-12, 07:36.
Comment
-
-
Comment