Promocje cenowe - nowy wątek

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• e-prezes
    commented on 's reply
    To chyba stała oferta, bo nadal aktualne.

• Serokomlak
    replied
    Uwaga: mega promocja cenowa!

Od teraz, do wyczerpania zapasów, dwa torfowe Stouty z Piwnego Podziemia:

Piwne Podziemie Why So Serious? (Lapsang & Peat Smoked Salt Stout)
    Piwne Podziemie It’s Magic Time! (Cocoa Nibs & Tonka & Peat Smoked Salt Stout)

kupicie w PIWOmaniaKu w cenie 6,99 zł za puszkę 0,5 litra.

Zapraszamy do PIWOmaniaKa!​​​
    Attached Files

Leave a comment:

• Petitpierre
    replied
    W Lidl'u od czwartku Paulaner Oktoberfest 2 puszki i Mass za 40zł (w Carrefour 3 butelki Paulaner monachijskie, jasne i ciemne plus pokal tyle samo), a Spaten i lewek za 7, ale od piątku jest 4+4.

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
    Nikt nie pisze, ale korzystając z płatków z tej sieci 2 portery są za 4 zł. Także inne piwa specjalne tego browaru, ale przy porterach to szczególnie ciekawe - Portery po 4! (w dwupaku). Warto, choć piwo niekoniecznie na już.
    Dalej za 25 płatków zbieranych za zakupy w tej sieci można zakupić 2 portery po 4,98. Ograniczeniem jest ilość płatków.

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    U mnie już tylko Hazy IPA została (ta droższa), czyli jest potencjał....
    Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2024-04-14, 09:50.

Leave a comment:

• MLT
    commented on 's reply
    Nie, to nie licencja. Na puszcze jest naklejka na której napisano, że importer to browar 100 mostów.

• e-prezes
    replied
    W Kaufie Brewdog w puszce od Stu Mostów za 12 zeta. Punk IPA I Hazy Jane. Licencja?

Leave a comment:

• e-prezes
    commented on 's reply
    Żabka ostatnio wprowadziła promkę, że 4-pak portera żywieckiego wychodzi poniżej 20 zł przy zwrocie opakowań przy zakupie.

• e-prezes
    commented on 's reply
    Te zeszłoroczne dobrze dawały beczką. Mnie to nie rajcuje, ale dobra cena.

• dadek
    replied
    Ja tradycyjnie nie kupuję piw w puszkach. Mam jeszcze 14 sztuk zeszłorocznych w pięknych malowanych bączkach. Wtedy obleciałem Żaby w połowie miasta gdy obniżyli cenę na 5,50
    Ostatnia zmiana dokonana przez dadek; 2024-02-27, 01:38.

Leave a comment:

• kosher
    commented on 's reply
    Szaleniec ;-) Cukierniczka w płynie.
    ...
    Ja czyszczę ustawicznie Woodside'y za 5.99. Personel Żabki wciska te czarne puchy w niezłe zapchajdziury. Dziś na poziomie podłogi wygrzebywałem sześć zakurzonych sztuk.

• dadek
    replied
    W Żabie obniżyli również na 3,99 tegoroczny Porter Karibski z Bojana Wygarnąłem wszystkie koło siebie i pójdę jeszcze dalej

Leave a comment:

• kosher
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre
    Woodside już poznikał z większości żabek. Natomiast a propos puszek, Żywiec Porter (!!!) 6,50 w Lidl'u-bez żadnych informacji, trybów, po prostu leży. Biorąc pod uwagę, że butelkowy normalnie ponad 8, to jet to bardzo przyzwoita cena.
    Warto brać tą pierwszą lidlową warkę ŻP z puchy. Nie jest alkoholowa, postarali się.

Leave a comment:

• kosher
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zasada
    Na 6 odwiedzonych wczoraj, był w trzech ale tylko w jednej promocyjnie. Pozostale dwie 7,99z
    Woodside powinien w systemie wchodzić po 6.50 zł. niezależnie od Żabki.
    Niezmienioną cenówką na półce 7.99 zł. nie przejmowałbym się.
    Do jutra ta promo oferta, zobaczymy czy od środy wróci do stałej ceny.

Leave a comment:

• e-prezes
    commented on 's reply
    Irytuje mnie ta swobodność. Jak się dowiedziałem u źródła, każdy ze sklepów ma obowiązek brać "główny" towar. Resztę każdy sklep dobiera indywidualnie z "katalogu ofert". Chyba coś może dobrać spoza np. warzywa (tego nie sprawdzałem, ale byłem w trakcie rozmowy właściciela) Jeśli są jakieś promocje to są ogólnopolskie... chyba, że zarządzi je właściciel sklepu. Np. ze względu na kończący się termin. Tyle, że ja taką praktykę widziałem tylko w przypadku żywności krótkoterminowej, a nie piwa. np Ipki Pinty sprzedawne po 9.99 w regularnej cenie na bank da się obniżyć do 7,99 zł, bo flagowe produkty Pinty w sieciówkach są sprzedawane za 8,99. Czyli marża już jest w nich.